Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlt héten szakított velem a párom, majd elpusztulok, úgy szenvedek. Van valakinek egy jó stratégiája? Hogy lehetne könnyebben vagy rövidebb idő alatt megküzdeni a fájdalommal?
Nő vagy,ennélfogva képtelen a szerelemre.
Holnap megismersz egy helyesebbet és szombatra már az előző nevét is elfelejtetted
Nem ismerem a részleteket.
De fél év semmi, ez idő alatt nehéz bárkit is megismerni.
Akár az is lehet hogy mindgvégig az exre vágyott (mint ahogy te is most az exre vágysz és bármikor visszafogadnád) És amint az ex füttyentett ő ugrott. Rengeteg ilyen van. Jobb hogy most derült ki.
27/F
Én fiú vagyok és a barátnőm 2 hete szakított velem , mert már "nem volt" szerelmes...
Azóta a fejembe vettem , hogy küzdeni fogok érte :)
Ha érdekel a stratégia írj bátran! :)
F/18
Tanácsot tudok adni. Döntened neked kell... Gyorsan nem lehet valakit elfelejteni aki ilyen hatással volt rád. Rettentő jó tud lenni egy idegennel megbeszélni ilyenkor a dolgokat... Én is jártam hasonló cipőben és akkor ismerkedtem meg egy haverom barátnőjével és vele jókat beszélgettünk a szakításról meg hogy ki, miért... jobban éreztem utána magam. Hogy visszafizessem az életnek most lehetsz te aki kisírod a vállamon magad.
Egyébként nemrég hallottam a felejtésre egy jó stratégiát. A lényege az hogy teljesen elvonatkoztatsz az egésztől. Éled tovább az életedet.. lefoglalod a napodat. Ha felejteni akarsz akkor kell egy olyan dolog is ami szórakoztat lefoglalja a figyelmedet.. Teljes koncentrációt igényel. Hogy ne tudj máson gondolkozni közben. A stratégia lényege az hogy lassan engeded el a másikat/az emlékeket. Lassan de folyamatosan. Legyen kezdetben 1 vagy másfél óra egy nap mikor nem csinálsz mást csak lefekszel egy ágyra, esetleg kapcsolsz valami jó zenét ami ellazít/megnyugtat. És az együtt töltött időre gondolsz. Szép dolgokra, rossz dolgokra a lényeg hogy Rá. Kisírod magam, szomorkodsz egy kicsit. De ha letelt az 1 óra abbahagyod... visszatérsz olyan dolgokhoz ami lefoglal, elvonja a figyelmedet. Majd másnap megint lefekszel az ágyra de már kevesebb időre.. 5-10 perccel kevesebbre ahogy érzed. És így egy idő után azt fogod észrevenni hogy nincs is neked erre szükséged. Végig gondoltál mindent lezártál mindent. Változtatni nem tudsz a dolgokon. Így talán jobban fogod érezni magad. Valódi gyógyulást viszont csak az idő hozhatja el... néha hosszú idő.:)
Igen, lehet, hogy mindvégig az exre vágyott, s ment vissza az első csettintésre.. Ez azonban nem változtat azon, hogy nagyon megszerettem, és pokoli nehéz lemondanom róla!Ha az ex újra elhagyja, talán nekem is lehet újra esélyem.
Próbálok a munkába temetkezni, meg kellemes elfoglaltságokat keresni, de semmihez sincs kedved. Iszonyúan hiányzik, és mindenről ő jut eszembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!