Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Elpusztulok! Életem szerelme pont velem nem akar beszélni sem? Hogy éljek így tovább?
Fel a fejjel!!!
Miért nem akar beszélni veled,bővebben leirnád??
Elmondom... Soksoksoksok csokival kitartással önfegyelemmel. A fálydalom meg idővel elmúlik és tovább tutsz majd lépni. A nők meg olyanok mint a 7-es busz ha lekésed 5 perc múlva jön a következő .
Azt meg ne is mond h ő életed értelme... Mert lehet de ha most úgy is érzed életednek nincs igazán értelme, akkor (még meg se forduljon a fejedben vmi öngyilkossági baromság) tarts ki és életedet majd megtöltöd értelemmel. És ne búsulj. MERT BOLOND AK ISÍR 1LÁNY UTÁN....
Nincs annyi csoki a világon... Kitartás, önfegyelem? Az meg mi?:D Jézusom...így sem láttam leírva ezt a szót. Nálam 5-10 évente jön olyan akihez tényleg vonzódom, aki meg lelkileg is jó az ritka. :/
A nő vagyok. De ha egyszer ő az... Meg kéne szökni, akkor elhitethetném családdal, hogy még élek és meghalhatnék békében. Nem érdekel az életem, egyedül ő érdekel. Nem is lány után sírok.
Neki már mindegy, felőle meg is halhatnék, soha nem akarna beszélni velem. Szart sem érek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!