Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar szinte a csajok fele fogyózni, ha anyi felesleg van rajta, amenyni pont hogy még nőisebbé teszi az alakjukat?
..komolyan, egy idő után már kicsit idegesítő.
18/F
Az a szomorú, hogy mondani mondanak a pasik mindent, viszont ha mondjuk választani kell, hogy milyen alakú nő tetszik nekik, akkor a nádszálvékony, vaságyastól 40 kg-s, csontos csípőjű, szilikonmellű nőket választják, mert szerintük ez a "teltebb" alkat. Holott ez nem más, mint aminek látszik: nagyon vékony alak szilikoncicikkel.
Aztán meg ha végig megyünk az utcán, kik után forgolódnak a pasik? A 180 cm-s 45 kg-s lányok után. Meg kinek van nagyobb esélye egy fenti alakú és egy teltebb (plusz 5-6 kg) lánynak egy pasinál, ha mindketten próbálkoznak? Igen, a vékonyabbnak.
Ruhákat kikre gyártanak inkább? A 36-os méret alattiakra.
Ez azért kellemetlen és nem igazán növeli az önbizalmat.
Igazából még nem hallottam olyat, hogy egy pasi azért kezdett volna ki egy teltebb nővel, mert az külsőre tetszett neki.
(Hozzátenném én már tartoztam a vékonyabb és a teltebb kategóriába is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!