Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme, hogy nekikezdjek fogyózni?
Figyelt kérdés
15/L vagyok, 160 cm és 60 kg
Annyira hájas vagyok, azt akartam, hogy nyárra jól nézzek ki nyárra, de elcsesztem az egészet
Egy hónapja már falási rohamaim vannak ,ma délelőtt is megettem 12 darab csokis tésztát !!! Van értelme, hogy nekikezdjek fogyózni ? Lenne aerobikos DVD-m és Pilátesz DVDm is, de már annyira le vagyok törve :-( :-SS
2010. márc. 5. 11:41
1/12 anonim válasza:
Persze, hogy van értelme! Határozd el magad, és hajrá!=)
2/12 anonim válasza:
nem kell konkrétan fogyózni akkora baj szerintem nincs. mozogj sokat és próbálj meg azért leállni a túlzott zabálással.. én ezt javaslom: mozgás + 18 óra után ne egyél! éés igyál sokat!!
4/12 A kérdező kommentje:
Nincs, mert nem élek M.o.- on
2010. márc. 5. 11:49
6/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok: AMúgy ez igen fontos amit a előttemlevő írt hogy este ne kezdj el enni este se jól alszol meg nem is tesz jót ugyanúgy mint reggel azonnal felkeléskor enni,
7/12 anonim válasza:
A legjobb, ha ráveszed valamelyik barátodat, hogy együtt járjatok el valahova. Így egyértelműen kellemesebben telik az idő + hasznosan is.
8/12 anonim válasza:
Nem értem, miért nyárra akar mindenki jól kinézni...
9/12 anonim válasza:
sportolj! de úúúristen, 15évesen falási roham, diéta mánia, túl sokat tvzhetsz
10/12 anonim válasza:
Én sem vagyok topmodel alkat, nekem is vigyáznom kell az alakomra. Az fontos, hogy a süteményeket, meg csipszet alkalmakkor, és akkor is csak mértékkel egyél. És nagy igazság, hogy 6 után nincs nehéz étel, és inkább töbször keveset, mint kevésszer sokat együnk. Viszont ilyen, hogy biciklizés, futás, vagy torna nekem sokat segített. Tűzz ki magad elé egy bizonyos súly-mértéket, hogy ennyire akarok lefogyni, és könnyebb lesz. De ne legyünk elfogultak magunkkal. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!