Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme, hogy nekikezdjek fogyózni?
15/L vagyok, 160 cm és 60 kg
Annyira hájas vagyok, azt akartam, hogy nyárra jól nézzek ki nyárra, de elcsesztem az egészet
Egy hónapja már falási rohamaim vannak ,ma délelőtt is megettem 12 darab csokis tésztát !!! Van értelme, hogy nekikezdjek fogyózni ? Lenne aerobikos DVD-m és Pilátesz DVDm is, de már annyira le vagyok törve :-( :-SS
én 14 vok és nyáron le akartam fogyni szeptembere mondom új suli meg minden tizsta lappal kezdek hát nem mnet 170-es magasság és 80 kg. :S hát érdekes volt az biztos.
És besokaltam nem érdekelt már semmi sem mikor nem jött össze a fogyás.
aztán tele tanulással elmaradt egy hétig az ebéd de tényleg véletlenül és rohantam ide-oda egész nap buszon tudtam tanulni meg minden nem volt semmire se időm és észrevettem h 5kilót fogytam tőle.
Utána szándékosan hagytam ki az ebédet és uyganúgy vacsi meh reggeli és néha tíórai meg minden de semmi édesség csak kb 1 csoki egy nap mert boldogsághormon az kell :D. És még mindig rohanás volt de utána csak biciklisztem meg minden és amúgy meg novemberben kezdtem ezt el. És ma méreckedtem 58 kg vok és a barátom akivel 1 hónapja vagyok együtt amióta meglátszik h fogyok azt mondja h szakít ha tovább fogyok mert imádja h még maradt rajtam mit fogni de ha még fogyok akkor már csonti leszek szoval nem engedi.
szoval összefoglalva bicikli v. torna és nekem meg nem volt ebéd. És segített és végre átlagos vok szoknya meg mindet lehet húznom mert jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!