Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Múlt héten szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múlt héten szakított velem a párom, majd elpusztulok, úgy szenvedek. Van valakinek egy jó stratégiája? Hogy lehetne könnyebben vagy rövidebb idő alatt megküzdeni a fájdalommal?

Figyelt kérdés
Hol arra jutok, hogy vissza fog jönni, és megvárom; hol arra, hogy el kell felejteni, amilyen gyorsan csak lehet.Mert nagyon szeretem, szívből megszerettem az elmúlt félév alatt.Kevés ember tudott bennem ilyen erős, tiszta érzelmet kiváltani; nagyon magamhoz illőnek érzetem, amolyan testemnek-lelkemnek való volt. Tudtam tisztelni, felnézni rá, és nagyon szerettem volna boldoggá tenni.Visszafogadnám ezt a férfit örömmel.De sajnos az ex visszacsábította,pedig anno ő hagyta el a páromat. Vajon van mire várnom? Ti reménykednétek még? Én mindent megtettem, hogy sikerüljön tartós, kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatot kialakítanunk.

2014. ápr. 14. 21:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Sajnos attól is rosszabbul vagyok, ha felidézem a szép emlékeket, az arcát, a meghitt pillanatokat. Ezt is kerülöm, mert az a tudat, hogy vége, nem lesz már ilyen, az kiborít, és rosszul leszek.Megpróbálom eltemetni magamban, de ez is nehéz. Még az a legjobb talán, ha abba kapaszkodom, hogy visszajön, csak ki kell várni. De lehet, hogy ez önbecsapás.
2014. ápr. 14. 22:15
 12/24 WheneverYouWant ***** válasza:
Szenvedni lehet.. egy darabig... sokáig nem érdemes. Ezért kezdtem úgy hogy a döntés a tiéd... Ha a felejtés mellett döntesz akár most vagy később, a tanácsomat fogadd meg. Sokat segíthet.
2014. ápr. 14. 22:19
 13/24 WheneverYouWant ***** válasza:
Én másfél éves kapcsolat után fél évet szenvedtem. 3 hónapot azért mert nem volt képes egyértelműen kimondani hogy vége és küzdöttem érte.. 3 hónapot meg a felejtés miatt.
2014. ápr. 14. 22:21
 14/24 anonim ***** válasza:

Nekem van javaslatom, ami garantáltan segít, nekem is használt mikor a barátnőm itthagyott :)

Tehát - töltsd le a Tyrian 2000 nevű játékot, és vidd végig minél többször, először Normal aztán Hard fokozaton is! Egyik kedvenc játékom, és nagyon jól segített elterelni a figyelmemet a szakításról...és mint olyan, segíteni is tudok benne.

Elsősorban arra figyelj, hogy minél többmindent pusztíts el, ennek fejében kapsz pontokat amiket le tudsz vásárolni a fegyverboltban.A játék elején hagyd meg a Pulsar cannon-t, hátsó ágyúnak Sonic Oscillátort vegyél. A generátorból minimum az 5000 ezres kell, de minél drágábbat veszel, annál jobb. Pajzsból is minél drágábbat veszel, annál erősebb. Két oldalsó fegyver pedig először legyen Mini-Missile, aztán Phoenix Device, majd pedig ha kapható a Plazma Storm, azt vedd meg.

Speckó fegyvernek (ezeket a pályán lehet felszedni) tökéletes a The Flare, vagy a Repulsor, de az Ice Beam is jó. A legtutibbat, a SDF Main Gun-t csak a 4. epizódban lehet megszerezni, a többi speckó fegyver meg egy rakat szar.

Ha kapható lesz a Mega Pulse, cseréld le arra az első ágyúdat, és ügyelj rá hogy minél többet fejleszd. Amikor pedig kapható lesz a Lazer vagy a Zicca Lazer, azt vásárold meg, annál jobb fegyver nincs is.

És próbálj meg minél több titkos pályát megtalálni! Ezek nagyon fontosak, mert itt kaphatóak extra cumók, és sok pontot is össze lehet szedni rajtuk.

Remélem tudtam segíteni :)

2014. ápr. 14. 22:27
 15/24 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, hogy a felejtés vagy a visszavárás mellett döntök. Még vergődök, és ülepítem magamban a dolgokat. Jó lenne tudni, ha az ex nem csábítja vissza, hogyan alakult volna a kapcsolatunk. Erre azonban nincs válasz. Talán kivárok egy kicsit, nem gondolok rá, -amennyire csak lehet- (nem nagyon megy még), aztán hátha megoldódik magától valahogy.Hátha nem is kell nekem döntenem arról, hogy visszavárjam vagy elfelejtsem, hátha lesz valami segítő körülmény, valami fejlemény. Vele vagy velem. Most úgysem tehetek semmit.Ha egymásra találtak újra, az egy boldog időszak szokott lenni.
2014. ápr. 14. 22:46
 16/24 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem szoktam számítógépes játékokat játszani. Inkább olvasok vagy tornázom, sétálok kinn a szabadban. Sajnos utóbbi kettőnél nem terelem el a gondolataimat.

De azért köszönöm a tippet, kedves vagy! Sok sikert a játékokhoz!

2014. ápr. 14. 22:48
 17/24 anonim ***** válasza:
Miért akarsz olyan embert aki nem szeret téged?
2014. ápr. 14. 22:50
 18/24 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó kérdés! Mert én szeretem? Mert azt gondolom, hogy számomra ő a legjobb? Talán mert még nem szerettem ennyire senkit! Mert annyi mindent megmozgatott bennem érzelmileg!Mert csodálatos volt, ahogy hozzámért, ahogy megcsókoltuk egymást.. S most leginkább a lelki oldalára gondolok! Fantasztikus érzés azt átélni, hogy megismerkedsz valakivel, aki eleinte idegen, aztán ahogy jobban megismered, kötődni kezdesz hozzá. Tetszik a humora, a kedvessége, a mosolya, rájössz, hogy, hogy milyen jó vele, hogy mennyire többek vagytok ketten, mint külön-külön egyedül.Hogy várod a találkozásokat,és megszépíti az életedet. Hogy attól vagy igazán boldog, ha sikerül őt boldoggá tenni!Halad előre a kapcsolat, és érzed azt a mámorító érzést, hogy ő is vonzódik hozzád, érdekli, mi történt veled, s beleremegsz belül, ha hozzád ér. Nem a fizikai érintéstől, hanem a kötődéstől, az érzelmi szálak érintésétől.EZ így megy egy ideig, s nagyon fáj, ha ennek bármilyen ok miatt vége szakad.Szeretném azt hinni, s talán azt is hiszem, hogy én boldogabbá tudnám tenni, mint az a másik lány, de ez egyáltalán nem biztos, hogy így van. Én csak azt tudhatom, hogy engem ő nagyon-nagyon boldoggá tett!!! De ha neki az a nő a végzete, akkor fejre is állhatok, neki ő fog kelleni, s nem én.Akkor is, ha én százszor több mindent megtennék érte. Milyen fájdalmas is ez!
2014. ápr. 14. 23:02
 19/24 A kérdező kommentje:
Megszakad a szívem:(
2014. ápr. 14. 23:08
 20/24 WheneverYouWant ***** válasza:

Csak azt veszik el tőled akit el lehet. Csak azt csábítják el akit el lehet. No most ha Ő is úgy fogta volna fel érzelmileg a kapcsolatotokat ahogyan te akkor nem lehetett volna tőled elvenni. A kérdés az hogy ha esetlegesen úgy döntene a srác hogy visszamenne hozzád akkor lenne e értelme az olyan kapcsolatnak ahol csak az egyik fél éli meg ennyire érzelmileg. Lehet hogy benne ilyen szálakat nem mozgattál meg... Egyébként nagyon tetszik ahogy beszélsz az érzéseidről.:)

A továbbiakban ha szeretnél reagálni erre vagy beszélgetni akkor üzenetben tedd meg mert most megyek aludni és holnap már nem fogom ezt a kérdést megtalálni. jóéjszakát:)

2014. ápr. 14. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!