Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 4 hónapig voltunk együtt, ez alatt elég sok rossz és jó is történt egyaránt.

A lényeg hogy igazából én (22f) még mindig szeretem, csak valóban gyakran okkal, néha ok nélkül féltékeny vagyok.

Emiatt már olyan szintre eljutottunk hogy szakított velem, azt mondta ő már nem akar járni velem, továbbá a megbeszélt találkozót is lemondta nem nagyon akar találkozni.

Viszont mellette meg keres azt mondja szeret, feltöltök egy új képet azt mondja szerencsém hogy a hugom áll mellettem, és nem nagyon értem mi a szándéka ?

Egy hölgy segítene megfejteni eme gondolkodást ..

Igazából elkönyveltem hogy vége, és próbálok tul lenni rajta de elég zavaró ha közben ilyeneket mond és csinál, és elég sokat hív.

2014. jan. 30. 15:11
 1/1 anonim ***** válasza:
hát ha szakított veled akkor annyira mégsem szerethet.. de beszéld ezt meg vele, kérdezd meg hogy újra akarja-e veled kezdeni, úgy hogy te megpróbálsz kevésbé féltékenykedni, de van egy olyan érzésem hogy csak szórakozik veled a csaj, mert pl én is volt hogy hívogattam olyanokat akik nem érdekeltek és csak röhögtem ezeken, ez ilyen csaj logika, de egy próbát megér :) ! 18/L
2014. jan. 31. 02:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!