Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehetne biztos döntést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne biztos döntést hozni, szakítsak-e?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, már nem szeretném folytatni vele. De ha hosszabb ideig nem találkozunk, nagyon hiányzik, nem tudok aludni, minden bajom van.
tegnap 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egyszer ilyen. Megpróbáltam vele vagy 5x, de rá kellett jönnöm, hogy nem illünk össze. Ami nem megy, ne erőltesd!
tegnap 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő hiányzik vagy csak hogy legyen melletted valaki? Lehet, hogy a szerelmet szereted, nem őt magát.
tegnap 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Addig nem kell szakitani amig vergődnél csak nelkule. Minek kínozni önmagad. Semmi értelme.
tegnap 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, nem szeretnéd folytatni vele, ha már egy kicsit is megfogalmazódik ez benned, akkor egyértelmű a válasz. A biztos döntés az, ha szakítasz vele, teljesen felesleges ezt erőltetni.
tegnap 15:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Bántalmazó kapcsolatból (nem fizikai, hanem érzelmi) léptem ki, és még így is kételkedtem az elején. Nekem is hiányzott - igaz, nem kifejezetten ő, hanem egyrészt a megszokás, másrészt a pozitív dolgok és amit csak szerettem volna, hogy meglegyen.
tegnap 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Itt majd lesznek sokan akik írni fognak hogy majd ők segítenek xd
tegnap 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben csak a megszokás hiányzik. És az a pozitív érzés amit beleláttál a másikba pedig nincs is meg benne, elvégre azért fogalmazódott meg benned a szakítás gondolata.

Erre szokták mondani, ahogy előttem is írták már, hogy a szerelembe vagy szerelmes.

Az emberek általában tartanak a szakítástól és olyankor hajlamosak csak a szépre emlékezni a kapcsolatból. De amikor jönnek a szürke hétköznapok akkor a józan paraszti eszével látja hogy ez nem fog menni. A szépre emlékezés csak a szakítás halogatására jó.

tegnap 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csupán unatkozol vagy olyankor magányos vagy.

Nem biztos, hogy kifejezetten ő kell.

tegnap 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!