Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha nem tudnátok hogyan szakíts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudnátok hogyan szakítsatok, örülnétek ha megcsalna?

Figyelt kérdés

Nemtudod hogyan szakíts. Rengeteg év, elég volt, de nem akarod bántani. Örülnél ha megcsalna, hogy legalább legyen egy jó okod a szakításra?

(nem vagyok kíváncsi semmilyen egyéb tanácsra, 'megbeszélés' és társai, ha ez érdekelne akkor ezt kérdeztem volna, tehát ha erre így ebben a formában nemtudsz válaszolni akkor ne tedd)

okt. 24. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez egy komplexebb téma, de mivel te nem kérsz egyéb tanácsot.....

Nem örülnék ha megcsalna, mert ha nem veszem észre időben (és ez elég gyakori) és ha még van köztünk szex, akkor lenne esély arra hogy összeszedjek miatta valami nemi nyavalyát. Nekem az egészségemen kívül sokkal fontosabb az önbecsülésem, én mindenképpen szakítanék. Pszichésen is romboló hatású egy rossz kapcsolatban élni, amiből később fizikai betegségek is lehetnek. Én ezt nem várnám meg.

okt. 24. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem örülnék. Sokkal méltóbb lezárása lenne a kapcsolatnak (főleg, ha hosszú kapcsolat volt) ha leülnék vele megbeszélni, hogy már nem szeretném folytatni és békében elköszönnénk egymástól.

Ez, amire te pályázol, nettó gyávaság. Azt várod, hogy ne téged terheljen a felelősség, sőt mi több, még élveznéd is, hogy nagy jelenet közepette elhagyhatod, hogy ő érezze szarul magát.

okt. 24. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem örülnék.

Neked is javaslom, hogy próbálj meg felnőtt emberként viselkedni.

okt. 24. 13:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem igaz. Ha megcsalna engem, tudnám azt hogy nem vagyok neki elég fontos, így tudnám azt, hogy nem fogok neki csalódást okozni azzal ha elmegyek, hiszen ha nem vagyok fontos akkor nem fog neki fájni annyira. Én nem akarok rosszat ennek az embernek! Nem akarom hogy szenvedjen!
okt. 24. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Pedig most is szenved, mert egészen biztos, hogy érzi, hogy már nem szereted. De hagyhatod szenvedni még évekig, rabolva ezzel mindkettőtök idejét. Vagy megadhatod a lehetőséget mindkettőtöknek, hogy minél hamarabb átessetek a nehéz részén és megtaláljátok a hozzátok illő társat. A párod is megérdemelné, hogy boldog legyen.
okt. 24. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
A szenvedj te kérdező, végülis semmi közöd a saját életedhez. Cselekedj mindig úgy, hogy másnak jó legyen, így biztosan vállveregetve gondolsz majd vissza az életedre a halálos ágyadon.
okt. 24. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!