Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az alrovatban,miért mindig a" hagyd ott/hagyd el /szakìtsatok/ ennek nincs értelme" a válasz?
Olyanok vagyunk mint egy szemèt barátnő barát. Ha nem tudunk megoldást javasolni akkor egyszerűbb bedobni?
Vagy savanyú a szőllő??
"Vagy savanyú a szőllő??"
Igaz, egy bántalmazó kapcsolatra fogok majd pont irigykedni.
Már volt részem benne, hát semmi irigylésre méltó nincs benne. Nálam is célozgattak rá, hogy jobban járnék a szakítással. Sajnálom, hogy nem hallgattam rájuk, de 5 év után rájöttem magamtól is. Utána mindent beláttam persze.
Igazad van!
Meg kell bocsátani ha...megcsalnak, ha megcsalnak sokszor, ha hazudnak, ha átvernek, ha kihasználnak, ha nem szeretnek az sem baj majd pár év múlva biztos fog...meg kell bocsátani ha a másik állandóan csak veszekedik, a piálást, drogot is meg kell bocsátani, és az erőszakot is bocsássuk meg.
#6 Ezek nekem nem tűnnek válóoknak... :D
#7 Ne végletekben gondolkodjunk már. Mint ahogy nem kell mindenért szakítani, mindent megbocsátani sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!