Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szakitsak a baratommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakitsak a baratommal?

Figyelt kérdés

Allandoan veszekszik velem es nem tartja be azokat a dolgokat amiket megiger. Mindig van kifogasa miert nem tartotta be es amugyis jatekszabalyokmak nevezi a hataraimat. Tegnap is uvoltozott velem a telefonba en pedig mondtam, hogy hagyjuk egymast, legyen mar vege. Mint aki meg sem hallotta maniakusan hivott meg vagy 30x es irt uzeneteket, hogy beszeljuk meg. Amikor felveszem a telefont remelve, hogy normalizalodott es tenyleg meg akarja beszelni ugyanugy atcsap vagdalkozasba es megint mondom, hogy hagyjuk az egeszet, befejezem vele. De nem erti meg ugyanugy hivogat es kiabal meg cseszeget mindennel.

Felek, ha letiltom a telefonon akkor idejon hozzam es veri majd az ajtot meg csenget. En pedig nem akarom beengedni, de azt sem akarom, hogy jelenetet rendezzen itt.

Nincs olyan ismerosom, rokonom aki tudna segiteni szoval nem opcio, hogy idehívok valakit.

Hogyan jutassam el neki, hogy hagyjon beken veglelg?

okt. 19. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszed fel a telefont neki, blokkolod és ha kell rendőrséghez fordulsz zaklatás miatt.
okt. 19. 14:58
 2/5 A kérdező kommentje:
A rendorseg mit fog tenni? Ugy tudom semmit nem er, hogy forduljak hozzajuk?
okt. 19. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha zaklat téged azután, hogy kidobod akkor tudatni kell őket.
okt. 19. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

- Szia Rudi. Szeretném lezárni ezt a normális kapcsolatnak nem nevezhető valamit. Próbáltam veled értelmes ember módjára megbeszélni, de te képtelen vagy az ilyen fajta kommunikációra. Nem akarom veled folytatni, ne zaklass, ne hívogass.

Ezt nem hirtelen felindulásból mondom, jól átgondoltam az egészet és arra a döntésre jutottam, hogy semmi értelme folytatni. Ezt tartsd tiszteletben, mert a döntésem végleges és nem fogom meggondolni magam. Belefáradtam ebbe az egészbe. Nem akarlak letiltani, de ha így folytatod, akkor kénytelen leszek. Szeretném ha felnőtt emberek módjára lezárnánk ezt és külön utakon folytatnánk.

okt. 19. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazi nárcisztikis viselkedés 😃 add meg neki a pszichiátria telszám/mellékét, azt hívogassa az ilyen
okt. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!