Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak a barátommal, hogy ne fájjon?
Sajnos egy négy éves kapcsolat után nem könnyű elengedni a másikat, megértem, hogy nehéz a dolog. Esetedben viszont úgy látszik, hogy nem a párod hiányzik igazán, hanem a kapcsolat (hiszen amikor együtt vagytok, nem jó a dolog, ha nem, akkor hiányzik igazán (azokok alapján, amit leírtál)).
Tehát tudom, hogy nehéz, de mindenképp érdemes lenne megpróbálnod tényleg elengedni őt. A helyedben szakítanék vele, a közösségi oldalakon letiltanám és kitörölném, hogy még csak a kísértés se legyen ott, és ne szenvedj attól, hogy a Facebook feldobja a képeit.
És ami a legfontosabb: tedd rendbe magad. És ezalatt nem azt értem, hogy csak tereld el a figyelmed (mint írtad, ez nem is vált be neked), hanem lelkileg szedd össze magad. Ülj le, gondold át, mi az, ami boldoggá tesz az életben, miben tudnád fejleszteni magad. Lehet, érdemes pszichológushoz is elmenni, egy jó pszichológus sokat segíthet egy ilyen helyzetben. Amíg önmagaddal nem vagy rendben, nem érdemes kapcsolatba belekezdeni, mert abból alakulhatnak ki könnyen az ilyen függőségi kapcsolatok, mint az esetedben.
Remélem, meg fogod tudni hozni ezeket a döntéselet, mert ezzel a kapcsolattal csak vesztegeted az idődet és tönkre teszed magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!