Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátommal?
10 hónapja vagyunk együtt, egyszer már szakítottunk, előtte 5 hónapot voltunk együtt. Nagyon illedelmes, rendes a fiú, nem is tudom, hogy találnék-e hasonlót. Nem érzem, hogy már szerelmes lennék belé, de nem akarom elveszíteni, nem tudom elengedni.
Tanulok még, edzéseim vannak, meg barátaim, család, stb. Nem érzem mindig azt, hogy előtérben lenne. Nincs sok időnk egymásra, egy nap egy héten kb. Szeret engem, de egy olyan emberre van szüksége, aki sokkal többet tud vele törődni.
Egyszerűen nem tudom, hogy mi tévő legyek...
Hát, nyáron többet találkoztunk, több szabadidőnk is volt. Tudtuk, hogy ha elkezdődik a suli, akkor nem lesz majd annyi időnk egymásra. Nekem heti 2-4 edzésem szokott lenni, aznap nem szoktunk találkozni. Általában nekem szokott lenni valami más programom, barátnőmmel vagyok, vagy a családommal, vagy a felvételi miatt most többet kellett tanulnom. Mindig ő igyekszik, hogy tudjunk találkozni.
Sokszor beszéltünk már erről, mindig mondtam, hogy változtatni fogok, majd jobban törekszem, de végül mindig ugyanaz lett.
Nincs minden rendben neki otthon, ezért is csak én vagyok számára ez egyetlen, mondhatni, nálam meg nem így van...
Ha szakítanánk, akkor csak még rosszabb lenne neki, de ha nem, akkor meg egy nem túl erős kapcsolatban lennénk.
Lehet,, hogy mással boldogabb lenne, aki többet tudna vele törődni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!