Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakitsak a baratommal, ha 16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak a baratommal, ha 16 evesen fuvezik es extasyt hasznal?

Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 17:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Hadd használja, legalább hamarabb kiválnak ezek az emberek a társadolomból, mert ezeknek hamar krampec van
2020. febr. 19. 17:35
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Igen.
2020. febr. 19. 17:47
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Én mindenképp szakítanék vele
2020. febr. 19. 17:50
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Egy percig se maradj tovább mellette!
2020. febr. 19. 18:08
 5/17 anonim ***** válasza:
57%

Gratulálok neki. Szerintem szakíts. Az, hogy élete során kipróbálta, egy dolog, de azt úgy, hogy akkor még nem voltam. Apám, aki most 53 éves, életét adná értem, egyedül nevelt fel, mindent megtenne értem, anno buliban kipróbáltam egyetlen egyszer a füvet, vagy valamit. Az utcán sétálva szembejött vele saját maga. Ijesztő volt, elég is volt neki. Mondta nekem, ha egyszer kipróbálnám, nem ölne meg, ő is megtette. Soha nem csináltam, csak ezt tisztázta. Normális ember lett.

Tehát ha ennyi, az egy dolog, de ha naponta, hetente, akkor adios, én biztos nem maradnék vele. Elég egyedül meghalni és a szüleinek siratnia, nem kell, hogy te is belekeveredj. Főleg, hogy franc tudja, honnan szerzi.

18/l

2020. febr. 19. 18:14
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
Szakíts! 16 évesen már fű meg eki akkor képzelheted mi lesz 20 éves korára. Jön majd a heroin meg egyéb nyalánkságok.
2020. febr. 19. 19:04
 7/17 anonim ***** válasza:
41%

Bántalmaz téged? Függő és eladja az ékszereidet és prostinak kényszerít?

Alkalmaz alkalmanként intravénás szereket is és félsz a fertőzésektől?

Hogyha a válasz mindenre nem, de mégis szakítani szeretnél vele

akkor ne erre fogjad rá!

2020. febr. 19. 19:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. febr. 19. 20:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Legalább majd az elvonón látogathatod és megtudod milyen az élet ott. De azon se csodálkozz ha majd eki után keményebb drogokra vált és huszonévesen feldobja a talpát. (Hallottam már ilyen ismerősről.)
2020. febr. 19. 21:07
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha tudom, össze se jöttem volna vele
2020. febr. 19. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!