Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Valentin nap előtt még szakítsak barátommal vagy inkább csaljam meg?
Öt hónapja van barátom, de nem szeretem már, ő azt hiszi, minden rendben, de részemről nem. Elhidegültem tőle, sokszor idegesít és kiszerettem belőle. Igazából nem tehet semmiről. Időközben megismerkedtem egy fiúval, nagyon jóban lettünk és szerelmes lettem belé, vele szeretném tölteni a Valentin napot! és akkor összejönnénk.
Mostani barátommal szombatra terveztük a megünnepelni, de így akkor a mostani barátomat megcsalom csütörtökön, az új barátomat meg szombaton. Másrészt nincs szívem kirakni szombat előtt, mert biztos rosszul esne neki.
Ti mit tennétek a helyemben?
16L
Én a helyedben nem lennék ribi, nem lenne másik pasi, nem lenne probléma és nem lenne kérdés.
Ha már valaki iránt nem úgy érzek akkor beszélek vele. Nem az, hogy mostani pasim és új pasim. Mondd el neki, hogy mi van. Érted úgy se kár.
Mindenképp szakíts vele! Teljesen mindegy hogy most Valentin nap lesz vagy más ünnep. Inkább érezze most magát kicsit rosszul mint hogy abban a tévhitben éljen hogy te szereted és később kiderül mással csaltad!
Légy korrekt és mielőbb mond el neki hogy vége! :)
Szakíts vele, mondd el neki miért. De ne csak annyit, hogy másba estél, hanem azt, hogy ő miért nem jó már neked.
A mai internetes közösségi rendszerekre tekintve megcsalásból csak neked lehet bajod.
Szomorú, hogy ilyen lányok vannak, mint te. Mindkettő fiút sajnálom.
20/L
Mit tettél végül?
Mellesleg a Bálint-nap az egyik csúcsidőszak a válásokat tekintve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!