Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek Valentin nap...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Valentin nap előtt még szakítsak barátommal vagy inkább csaljam meg?

Figyelt kérdés

Öt hónapja van barátom, de nem szeretem már, ő azt hiszi, minden rendben, de részemről nem. Elhidegültem tőle, sokszor idegesít és kiszerettem belőle. Igazából nem tehet semmiről. Időközben megismerkedtem egy fiúval, nagyon jóban lettünk és szerelmes lettem belé, vele szeretném tölteni a Valentin napot! és akkor összejönnénk.

Mostani barátommal szombatra terveztük a megünnepelni, de így akkor a mostani barátomat megcsalom csütörtökön, az új barátomat meg szombaton. Másrészt nincs szívem kirakni szombat előtt, mert biztos rosszul esne neki.

Ti mit tennétek a helyemben?

16L

2019. febr. 11. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Én a helyedben nem lennék ribi, nem lenne másik pasi, nem lenne probléma és nem lenne kérdés.

Ha már valaki iránt nem úgy érzek akkor beszélek vele. Nem az, hogy mostani pasim és új pasim. Mondd el neki, hogy mi van. Érted úgy se kár.

2019. febr. 11. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Szakíts vele. Mondd el neki hogy már nem szereted. A megcsalás nem vezet semmire.
2019. febr. 11. 20:44
 3/10 anonim válasza:
89%
Inkább szakíts vele, minthogy megcsald. A helyedben elmondanám neki, hogy mi a szitu, mert inkább emiatt törjön össze a szíve, minthogy lásson téged megcsalás közben.
2019. febr. 11. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp szakíts vele! Teljesen mindegy hogy most Valentin nap lesz vagy más ünnep. Inkább érezze most magát kicsit rosszul mint hogy abban a tévhitben éljen hogy te szereted és később kiderül mással csaltad!

Légy korrekt és mielőbb mond el neki hogy vége! :)

2019. febr. 11. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén leszek. Ennyi érzelmi intelligenciával egyik pasival sem kéne még összejönnöd. Sajnos bárki bármit mond, te nem fogsz szakítani a pasiddal Valentin nap előtt, hanem megcsalod mindkettőt, mert az kényelmesebb. Irigyellek, hogy nyugodt lelkiismerettel tudsz majd ünnepelni az egyik, majd a másik sráccal. Ezek szerint nem szereted a 2. srácot sem igazan, ha vele is ezt műveled.
2019. febr. 12. 00:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul esne mindkettőnek, ha átvágnád. Főleg a jelenleginek. Ne tedd ezt egyikükkel se. Amúgy meg, ha vett neked valamit, akkor majd odaadja a következő barátnőjének, de már nem neked fogja. Ez kicsit lehet, hogy új jönne le neki, hogy még kihasználod őt, hogy kapsz ajándékot, utána pedig lelépsz. Szóval szakíts vele mihamarabb; és akkor lelkifurdalás nélkül jöhetsz össze a másik sráccal. És akkor ez így sokkal tisztább; és akkor nyugodtabb leszel, és már nem lesz semmiféle bűntudatod? Teneked megéri a bűntudat; meg hogy átvágd mind a kettőt?
2019. febr. 12. 01:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy tudtad egy cseppnyi bűntudat nélkül kigondolni?
2019. febr. 12. 07:43
 8/10 Zsombi55 ***** válasza:
100%

Szakíts vele, mondd el neki miért. De ne csak annyit, hogy másba estél, hanem azt, hogy ő miért nem jó már neked.

A mai internetes közösségi rendszerekre tekintve megcsalásból csak neked lehet bajod.

2019. febr. 12. 12:05
 9/10 anonim válasza:
84%

Szomorú, hogy ilyen lányok vannak, mint te. Mindkettő fiút sajnálom.

20/L

2019. febr. 13. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit tettél végül?

Mellesleg a Bálint-nap az egyik csúcsidőszak a válásokat tekintve...

2019. febr. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!