Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakitsak a baratommal, ha 16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak a baratommal, ha 16 evesen fuvezik es extasyt hasznal?

Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 17:33
1 2
 11/17 STALIN válasza:
19%
Dehogy, nyugodtan fűvezz vele, érezd jól magad! ha tetszik, és szimpatikus a barátod akkor fogadd el a szokásaival! par az exitől még jobban fog szeretni mivel igen boldogító hatása van. én javaslom hogy ne hagyd ott!
2020. febr. 20. 01:05
 12/17 anonim ***** válasza:
19%
22 éves vagyok és füvezek és nincs vele semmi baj! Barátnőm is tudja mégse hagy el és a szüleimnek is elmondtam, igaz kaptam még akkor a szidást, de el fogadták. Van pénzem rá és saját lakásom, kocsim és munkám is van, szóval nem vagyok egy lecsúszott alak aki csak erre költi a pénzt! A stresszes munka mellett néha megváltás ez és sokkal jobban megnyugtat, mintha cigiznék vagy innék!
2020. febr. 20. 06:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp! Ha lecsukják pár évre, amúgy sem tudnátok találkozni, meg lehet, hogy téged is magával rántana a börtönbe, mint "bűnsegédet"
2020. febr. 20. 07:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Megjött már a drogos példakép mint élettel 😃😃😃
2020. febr. 20. 18:44
 15/17 STALIN válasza:
100%
#12 nem ide kell járni hazudni!;)
2020. febr. 24. 17:46
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
Függő a barátod? Ha az akkor szakíts vele, de ha csak alkalmi fogyasztó. És tudja tartani magát akkor nem érdemes eldobni magad mellől egy olyan embert akit szeretsz! Ha pedig nagyon zavar téged az is, hogy alkalmanként fogyaszt. Akkor beszélj vele erről!
2020. febr. 26. 02:42
 17/17 anonim válasza:
becsüld meg, ő egy az istenek közül
2020. ápr. 17. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!