Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolond ez a nő?
Figyelt kérdés
Volt barátnőm kapcsolata nem éppen volt felhőtlen, körülbelül havonta szakítottak. Újrakezdték már 26-szor, de sose volt jó. 1 hónap különlét után velem kezdett kapcsolatot a csaj. Akkor elmondta, hogy túl gerinctelennek tartja, stb. Hogy abban a kapcsolatban torzult az önképe és hogy tönkrement az önbizalma. Hogy többet sírt, mint nevetett. 2 hónap után velem szakított, utána már ilyeneket mond hogy "hát tudom hogy vannak hibái de egy csomó jó tulajdonsága is van", meg "tudom hogy olykor az őrületbe kerget de ez visszafele is igaz" Tehát kölcsönösen az őrületbe kergetik egymást de ez rendben van mert legalább kölcsönös? Bolond ez a nő szerintetek? Ilyeneket mond hogy én nem rontottam el semmit, hanem ő nem zárta le rendesen.2013. dec. 3. 13:44
1/6 anonim válasza:
Inkább csak egy döntésképtelen idióta aki össze-vissza csinál mindent ahelyett, hogy tudatosan lezárna valamit és persze a végén visszamegy a másikhoz. A helyedben menekülnék az ilyen nőtől, bolonduljanak meg együtt az exével.
2/6 anonim válasza:
Nem bolond, csak szerelmes!:) Csak nem látja be hogy nem illik össze azzal a férfival.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen a végén vissza is ment. Mellesleg, mikor velem elkezdte, 1 hétig titkolta az ex-e előtt, mert attól félt (jogosan) hogy valami hülyeséget fog csinálni. Mikor kiderült, fogta magát és megőrült, megverte a csajt kétszer is. Erre még nekem sírt a csaj hogy ezek után hogy bocsásson meg magának (!) hogy hazudott neki, meg hogy megérdemelte a verést. És később ír nekem egy sms-t hogy képzeljem, "megbocsátott és még mindig szeret". Szóval megveri a nőt, és képes úgy előadni hogy még ő (!) bocsát meg, a megbocsátás lovagja, és a hülye nő még hisz is neki. Komolyan mondom az agyam eldurrant.
2013. dec. 3. 14:01
4/6 tevetke válasza:
Ez a tipikusan menthetetlen idióta típus... erre nem találok sokszor szavakat. Persze valami biztos kisiklott az életében, hogy ilyen nyomorult lett, de nem hiszem el, hogy ezek a nők nem érzik, hogy ez k*rvára megalázó és egyáltalán nem is normális dolog.
5/6 A kérdező kommentje:
Alapból tényleg aranyból van a csaj. Elképesztő rendes, önzetlen és kedves mindenkivel, és nem csak hízelgésből, hanem tényleg. De ezek szerint csak magát nem tiszteli. Teljesen őszintének tartom, mégse tudok hinni neki, olyan mintha magának hazudna.
2013. dec. 3. 14:29
6/6 anonim válasza:
Nyomorék. Ne foglalkozz vele. Nyílván van valami, amit csak tőle kaphat meg. Ha ez kell neki, hát akkor csináljon csak bohócot magából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!