Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs hogy mi lehet a gond. Első ránézésre a barátom maga a főnyeremény, tényleg meghallgat megcsinál mindent amit szeretnék, de nekem egy kicsit olyan, mint egy kisfiú. Pátyolgatnom kell és az anyukája még mindig úgy viselkedik vele, egyébként 22 éves. Ráadásul néha nagyon féltékeny tud lenni, most már egyre jobban zavar hogy tudni akarja a fiú ismerőseimmel miről beszélek a közösségi oldalon, folyamatosan felettem áll ilyenkor és olvas. Egyébként nemjárok bulizni sem,szinte mindenrőltud ami az életemben történik. Most lesz januárban 3 éve, hogy együtt vagyunk. Úgy érzem hogy maga a szenvedély is hiányzik a kapcsolatunkból. Gondolkoztam már párszor a szakításon, de ténylegesen félek attól, hogyha szakítok ez a fiú kettétörik. Nem akarom tönkretenni az életét, viszont ezt a kapcsolatot részemről már rég megette a fene, pedig tényleg próbálkoztam. Lehet hogy a határozatlan és kisfiús viselkedése a probléma, vagy az, hogy pl. ő semerre sem szeretne még az életben elindulni, mert "hiányoznának" a szülei, így nem megy távolabbi helyre dolgozni, itt pedig nem kap munkát sem. Mellesleg szeretem a szüleit, de kicsit már az is unalmas, hogyha filmezünk akkor mindig hívjuk mostanság az anyukáját is. Arról nem is beszélve, hogy félévente egyszer mozdulunk ki otthonról. Jövőre úgy néz ki, hogy megyek egyetemre egész messzire, és már erről is le akart beszélni (hisztivel konkrétan), mondván hogy nem tudunk találkozni. Én viszoont várom ezt az időszakot, hátha eléggé elhidegülünk és könnyebb lesz a szakítás, mellesleg lenne egy jó indok is és már komolyan abban reménykedek, hogy addigra belátja ezt az egészet. Vagy szerintetek adnom kellene még egy esélyt? Tényleg nem tudom mit csináljak, elsősorban ha szakításra is kerülne a sor, hogy ne betegedjen bele, mert higgyétek el hogy ez a típus. Előre is köszönöm a válaszokat!

19/L

2013. nov. 29. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Belefog betegedni így is úgy is.Esélyt szerintem nem érdemel.Ugyan olyan marad.
2013. nov. 29. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Ülj le vele és beszéld meg, hogy ez így nem jó. Ha nem tud változni, akkor szakíts, mert ez az ürügykeresés szánalmas.
2013. nov. 29. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:

ha neked nem megfelelő a kapcsolat akkor már most kezd el leépíteni

pl nem legyél annyit vele

ne enged h beleolvasson a leveleidbe fészedbe

változtass jelszavat mindenütt

járj el nélküle

ne engedj a hisztinek

ha nekikezd csomagolj és azonnal menj el onnan

ha vannak nála dolgaid akkor szépen szedd össze és vidd haza

am nem az motiváljon h jaja vele mi lesz

azt majd ö megoldja -- ne hogy már nekem kelljen a szakítás után meg lelkileg ápolnod ?????

és aki ilyen teszetosza az egész életébe az marad....

anyuci pici fia ....

hidd el ilyen emberrel jövőt tervezni nem lehet alkalmatlan arra h férj apa legyen ....

amint látom megfolyt ezzel a viselkedéssel

én nem adnék neki még egy esélyt

2013. nov. 29. 14:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Utolsó igazad van, tényleg megfojt, csak annyiban sajnálom hogy egyébként rendes srác és ha mondhatnám "csak ennyi" baj van vele, de persze ez épp elég nagy. Ez a leépítősdi nekem is eszembe jutott és valószínűleg ez lesz a megoldás, ami talán enyhébb mint eléállni és a képébe vágni hogy nem bírom ezt tovább.

Arra térve hogy az ürügykeresés szánalmas lehet benne valami, csak azt gondoltam így talán jobban belenyugodna. Persze ez hülyeség, mert ez ilyen gyermeki ragaszkodás a részéről, ahogy észrevettem.

2013. nov. 29. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a leépítősdi hülyeség.

Szerencsétlen gyerek csak jobban szenvedne tőle, mintha egyenesen megmondanád neki, hogy nem bírod.

Most gondold el, hogy valaki ezt csinálja veled.

Te szereted, aztán hirtelen azt veszed észre, hogy egyre hidegedik el tőled, te meg értetlenül állsz előtte, meg feltételeznéd, hogy megcsal, stb.

Szerintem csak jobban tönkretennéd a srácot vele.

2013. nov. 29. 14:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem és így belegondolva igaz is. Akárhogy is de nem lesz könnyű, végül is senki nem mondta hogy az.
2013. nov. 29. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!