Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan 2 honappal is csak sírok, szomoru vagyok. Ez normalis?
Teljesen normális.
Hogy mi történik veled, az függ attól, hogy mennyire szeretted kapcsolatban őt, mennyire szereted most, és hogyan szakítottatok.
Sokan nem veszik komolyan a szakítást, holott ez egy nagyon súlyos dolog. Testileg és szellemileg totálisan legyengíthet, és traumatikus élmény is lehet: nekem pl. megváltozott a világnézetem emiatt.
Sok erőt kívánok.
Ja, és egy tanács:
NE keresd az illetőt!
Ne alázkodj meg neki, ne lássa, hogy sírsz, egyáltalán ne foglalkozz vele! Tudom, nehéz, de hidd el, ez a jó megoldás.
Nem akarlak elkeseríteni de nekem több mint egy évig volt sz@r.
Talán több is.
Azt hittem hogy bele fogok őrülni.
Pedig csak fél év volt együtt.
Minden érzésed jogos és valid,amit megélsz.
Ahàny ember, annyiféle reakció.Te nehezebben dolgozod fel,ez is teljesen érthető.
Én például egyszer randiztam csak az illetővel, viszont akkor màr szerelmet éreztem irànta egy ideje, csak nem mondtam ki neki ezt így konkrétan.Végül is addig hezitàlt ezek után, hogy nem jöttünk össze kapcsolatra.A legrosszabb, hogy közben tetszem neki, vonzódik hozzám,amit be is bizonyított, ugyanakkor van köztünk egy komoly akadály,amit ő nem akar jelenleg leküzdeni.Nos, ezekbe belebetegedtem szó szerint,összetörte a szívemet, nagyon nehezen tudok tovább lépni.Pedig nem voltunk egy pár, nincs múltunk.Két hónapja emésztem magam miatta.
Szóval, szerintem abszolút normális,ami most benned zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!