Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan 2 honappal is csak sírok, szomoru vagyok. Ez normalis?
Figyelt kérdés
ma 13:29
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális.
Hogy mi történik veled, az függ attól, hogy mennyire szeretted kapcsolatban őt, mennyire szereted most, és hogyan szakítottatok.
Sokan nem veszik komolyan a szakítást, holott ez egy nagyon súlyos dolog. Testileg és szellemileg totálisan legyengíthet, és traumatikus élmény is lehet: nekem pl. megváltozott a világnézetem emiatt.
Sok erőt kívánok.
Ja, és egy tanács:
NE keresd az illetőt!
Ne alázkodj meg neki, ne lássa, hogy sírsz, egyáltalán ne foglalkozz vele! Tudom, nehéz, de hidd el, ez a jó megoldás.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Nem keresem miota szakitottunk es o se. De nagyon magam alatt vagyok. Egy 0 nak erzem magam
ma 13:53
4/5 anonim válasza:
Férfi vagy? Hány éves vagy? Miért szakítottatok?
5/5 anonim válasza:
Ugyanaz vagy, aki voltál. Miért érzed 0-nak magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!