Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan 2 honappal is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan 2 honappal is csak sírok, szomoru vagyok. Ez normalis?

Figyelt kérdés
nov. 25. 13:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Egy kicsit talán igen...
nov. 25. 13:33
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen normális.

Hogy mi történik veled, az függ attól, hogy mennyire szeretted kapcsolatban őt, mennyire szereted most, és hogyan szakítottatok.

Sokan nem veszik komolyan a szakítást, holott ez egy nagyon súlyos dolog. Testileg és szellemileg totálisan legyengíthet, és traumatikus élmény is lehet: nekem pl. megváltozott a világnézetem emiatt.

Sok erőt kívánok.

Ja, és egy tanács:

NE keresd az illetőt!

Ne alázkodj meg neki, ne lássa, hogy sírsz, egyáltalán ne foglalkozz vele! Tudom, nehéz, de hidd el, ez a jó megoldás.

nov. 25. 13:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Nem keresem miota szakitottunk es o se. De nagyon magam alatt vagyok. Egy 0 nak erzem magam
nov. 25. 13:53
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
Férfi vagy? Hány éves vagy? Miért szakítottatok?
nov. 25. 14:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz vagy, aki voltál. Miért érzed 0-nak magad?
nov. 25. 14:15
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
1 év után is.. 5 évig voltunk együtt
nov. 26. 19:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Az. De ha 2 év felé is nagyon sokat írsz az már nem jó.
nov. 29. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de nekem több mint egy évig volt sz@r.

Talán több is.

Azt hittem hogy bele fogok őrülni.

Pedig csak fél év volt együtt.

nov. 29. 23:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Minden érzésed jogos és valid,amit megélsz.

Ahàny ember, annyiféle reakció.Te nehezebben dolgozod fel,ez is teljesen érthető.

Én például egyszer randiztam csak az illetővel, viszont akkor màr szerelmet éreztem irànta egy ideje, csak nem mondtam ki neki ezt így konkrétan.Végül is addig hezitàlt ezek után, hogy nem jöttünk össze kapcsolatra.A legrosszabb, hogy közben tetszem neki, vonzódik hozzám,amit be is bizonyított, ugyanakkor van köztünk egy komoly akadály,amit ő nem akar jelenleg leküzdeni.Nos, ezekbe belebetegedtem szó szerint,összetörte a szívemet, nagyon nehezen tudok tovább lépni.Pedig nem voltunk egy pár, nincs múltunk.Két hónapja emésztem magam miatta.

Szóval, szerintem abszolút normális,ami most benned zajlik.

nov. 30. 11:09
 10/14 anonim válasza:
Az baj, ha Nulla leszek a kapocs nélkül, akko cak támoasznak kellett az meg nem egy jó kapcolati mód. de nekem van, aki 40 év után is könnyet cal a zemembe, mármint a hiánya. A síás egészséfges stresz lvezetés, érdeme hagyni akármeddig tart. Az anyám halála után kb 30 évvel egyszerre (már nem ttudom mi hozta elő) elkedztek folyni a könnyeim a metrón...Dehát van, aki arra hajt, hogy Nulla legyen, vagyis az Egója ne uralja le, taán érdeme megjegyezni ezt az zét, met valójában mindenki átlagos hol valamilyn hol meg nulla...mindent a képzeletünk irányít és lginkább egy kiskori állapotból, amikor folytonos életveszélyben éreztük magunkat ho ilyennek hol olyannak...ez az álmokban előjön...ha mindig lejgyzem az lmomat és a fő szavakkal foglalkozom a nap folyamán (pl rímeket keresek stb9 akkor a jlentésük elváltozik s ezze a belő kisgyerek bajait enyhítem...ezt neuronszinten hodozzuk magunkban egész életünkben.
nov. 30. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!