Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan 2 honappal is csak sírok, szomoru vagyok. Ez normalis?
Az öt év hosszú idő. Nekem kilenc volt. Én szakítottam. Már lassan több mint egy éve. Néha még hiányzik. Ez ugyanaz a gyász, mint amikor meghal egy szerettünk, csak nehezebb, mert közben él. A gyásznak 4 fokozata van:
1. Tagadás - belemenekülsz pörgős dolgokba, hogy ne jusson eszedbe a dolog.
2. Felszakadó érzelmek elfogadás - a sok menekülés után az elfolytott érzelmek mégiscsak utat találnak és kimutatkotnak. Elfogadod, hogy megtörtént, már nem tagadod.
3. Emlékek és történetek - felmerülnek régi történetek, emlékek, ez az időszak sem kellemes.
4. Új élet - keresni kezded emberek társaságát, új szokásokat alakítasz ki, új életet építesz, s ez az utolsó fázis.
Néha gondolj bele, melyiknél tartassz, s felemelt fejjel éld meg. Ha átengeded magadon úgy könnyebb.
Gyászfeldolgozással elengedéssel is foglalkozom. Ha segítségre van szükséged, keress privátban. 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!