Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan 2 honappal is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan 2 honappal is csak sírok, szomoru vagyok. Ez normalis?

Figyelt kérdés
nov. 25. 13:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én két évvel utána is gyakran vagyok szomorú miatta.
nov. 30. 14:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az. Nekem annak idején 1,5 év kellett, hogy kigyógyuljak belőle.
dec. 1. 07:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Lassan egy éve szenvedek.Nagyon rossz, nagyon nehéz.
dec. 1. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az öt év hosszú idő. Nekem kilenc volt. Én szakítottam. Már lassan több mint egy éve. Néha még hiányzik. Ez ugyanaz a gyász, mint amikor meghal egy szerettünk, csak nehezebb, mert közben él. A gyásznak 4 fokozata van:

1. Tagadás - belemenekülsz pörgős dolgokba, hogy ne jusson eszedbe a dolog.

2. Felszakadó érzelmek elfogadás - a sok menekülés után az elfolytott érzelmek mégiscsak utat találnak és kimutatkotnak. Elfogadod, hogy megtörtént, már nem tagadod.

3. Emlékek és történetek - felmerülnek régi történetek, emlékek, ez az időszak sem kellemes.

4. Új élet - keresni kezded emberek társaságát, új szokásokat alakítasz ki, új életet építesz, s ez az utolsó fázis.

Néha gondolj bele, melyiknél tartassz, s felemelt fejjel éld meg. Ha átengeded magadon úgy könnyebb.

Gyászfeldolgozással elengedéssel is foglalkozom. Ha segítségre van szükséged, keress privátban. 😇

dec. 2. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!