Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hónappal teljes szakítás után még normális, ha magam alatt vagyok?
Figyelt kérdés
Két hónapja szakított velem életem szerelme. Nagyon csúnyán végződött.
21 éves korom óta szerelmes voltam belé. Most 33 vagyok. Maga a kapcsolat két és fél hónapig tartott, és még mindig teljesen padlón vagyok. Fizikai fájdalmat érzek komolyan. Bármi, ami rá emlékeztet (minden emléket kidobtam, de így is előfordulnak bevillanások), sírógörcsöt indít el bennem. Szorongásoldót szedek, semmi nem érdekel, az evés sem, sehová nem járok, dolgozni elmegyek, de máshová nem. Komolyan aggódom magam miatt, fogok-e még valaha tudni normális életet élni? Hogy forduljak szakemberhez, ne írjátok, járok pszichológushoz és pszichiáterhez is, de úgy érzem, ebben ők sem tudnak segíteni.
2018. máj. 13. 16:06
2/4 anonim válasza:
Ismerös az érzés, de nem tudsz mit tenni mint megélni az érzéseket. DE eröt kell venni magadon, hogy ne menj túl mélyre. Tűzz ki célokat, elfoglaltságokat, legyél a családoddal. kezdj el sportolni. Bármit ami eltereli a gondolataidat, mert nem éri meg rosszul érezni magad.
3/4 anonim válasza:
Szerelem nem tart eddig. Ez társfüggőség. Pótanyuci/apuci szerepet tölt be nálad ő érzelmileg. Olyat, mint amire kisgyermekként-csecsemőként szükséges átélni. Tehát akkor nem történt meg az egészséges kötődés megélése, nem történt meg a leválás a szülőkről. Ezért felnőttként még mindig ugyanezt a kötődést akarod megélni végtelenítve. Mondd annak a nyomorék pszichológusodnak, hogy társfüggőséggel kezeljen! Akkor lehet javulást elérni.
4/4 anonim válasza:
2,5 éves távkapcsolatnak vetett véget életem első szerelme 2 hónapja azóta én is padlón vagyok csak próbálok felejtőket beiktatni a napjaimba eljárok szórakozni a haverokkal újra elkezdtem boxolni és konditerembe is többször járok mint amikor együtt voltunk heti 6 konditerem és 3 kesztyűzés teljesen elfelejtem arra az időre amikor nem otthon vagyok,én is voltam pszichologusnál nem sokat ért ezt magadba kell lerendezni tíltsd le mindenhonnan és dobj el minden emléket zenéket se hallgass amik rá emlékeztetnének bár én ezt az eggyet nem tudom elhagyni sajnos csak fel a fejjel én jobban padlón vagyok szerintem mint te pedig csak 19 leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!