Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Solo66 kérdése:
Szakítás után normális?
Figyelt kérdés
21/F Lassan féléve annak hogy szakítottam baratnőmmel 6 év után. Ugye megvoltak a szokásos, ilyenkor átlagosnak mondott kisebb nagyobb depizések. Mostanra nagyjából túl vagyok rajta, de valahogy úgy érzem hogy nem állok készen arra hogy, akár fútókalandom legyen bármilyen lánnyal, gondolok ez alatt szexre, vagy egy komoly kapcsolatra. Valahogy úgy érzem hogy nem akarom ezt végig csinálni mégegyszer. Megismerni a családot, családtagokat, ismerősöket. Normális ez, hogy nem vonz ez az egész dolog? Nem érzem úgy hogy a kortársaim hozzállása és az én hozzáállásom azonos lenne. Sokaktol hallom hogy menj és kavarj lányokkal vagy feküdj le velük. De nem. Ez engem egy kicsit sem vonz. Normálisnak mondható ez hogy nem vágyok semmire ?2018. ápr. 17. 17:32
1/3 anonim válasza:
Én is ugyanezt érzem csak én fél évig voltam vele. Idő kell szerintem hozzá, hogy gyógyuljanak a sebek. 25/N
2/3 anonim válasza:
Szerintem normális. A mi szakításunk is fél éve történt és egyáltalán nem érzem úgy, hogy túl lennék rajta valamennyire is, pedig mi csak 10 hónapot voltunk együtt. Viszont ugyanezekről az érzésekről tudok beszámolni. Nem akarok mással lenni rajta kívül, ha kell inkább egyedül leszek életem végéig is akár.
3/3 A kérdező kommentje:
A Tiétek miért ért véget ? Engem valószínű hogy megcsalt. Nem tudom biztosan, de 80%.
2018. ápr. 17. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!