Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónappal szakítás után újra mélyponton lenni normális?
Azt hittem,jobban vagyok, nem sírok már naponta. Nyaram egész kellemes volt,de most valamiért többet gondolok rá ismét. Álmodok vele mindig. És eszembe jutnak a dolgaink. Főképp a szex. Abban elég jók voltunk. Tudom, ez elég furán hangzik de nálunk a szavak helyett az beszélt. Ott éreztük a másikat.
Hiányzik az illata,az érintése.
Szerintetek ez normális,hogy újra kicsit szarabbul vagyok,mint voltam? Vagy ez beteges?
Nem,nem írtam rá,nem zaklatom...
Nincs már esélyetek kibékülni?
Amúgy igen, normális lehet ha időnként rátör az emberre... Szerintem igazán akkor lehet túljutni, ha jön valaki más a képbe.
Ő szakított velem. És nagyon gyorsan,hirtelen szakadt meg minden. Esélyem se volt felfogni. Egyik nap együtt voltunk,másnap szakított velem. Távolság... azóta 1 szót se beszéltünk. Igazából le se zártuk,csak szakított velem. Vagy lehet,hogy ez a normális. Nem kell túltárgyalni, csak az emlékek nem hagynak békén.
Túl vagyok azon,hogy már el akarom felejteni,mert azóta inkább örülök annak,hogy az életem része volt. De megöl a tudat,hogy mással lehet. Tudom,gáz vagyok. Most megint nehéz.
Ezek szerint ez normális.
Próbáltam randizni(csak étterem,beszélgetés,semmi intim),de esélytelen... annyira nem éreztem a partneremet. 0 kémia. Bezzeg ha az exemre gondolok,netán képet látok róla, beleremeg a lábam. Igy nem is erőltetem a randizást mert erkölcstelen mással szemben,plusz nekem se jó érzem.
Átérzem... Nekem is volt ilyen szakításom, borzasztó volt. Végig abban reménykedtem, hogy majd keresni fog, de sose jött utána. Nagyon nehéz volt elengedni, mert azt éreztem, hogy esélyt se kaptam arra, hogy javíthassunk a kapcsolaton, hanem csak kisétált, paff, vége. Azt hiszem nekem 2-3 év volt, mire nem tört rám a letargia. Pedig csak kb fél éves kapcsolat volt. De nyilván ebben az önértékelésem is szét lett cincálva, amiatt.
Szóval szerintem ez még így hosszabb idő lesz szerintem mire jól leszel... Próbálj minél több örömteli tevékenységet csinálni. Lehet jó a sport, tanulás is. A lényeg, hogy magaddal foglalkozz:) Nekem egy pár alkalmas pszichológiai tanácsadás is segített, ezt is érdemes lehet.
A leírás alapján gondolom nő vagy.
Férfiként hasonlóan éreztem magam az első szakításom után, hirtelen jött, nem volt előzménye, megcsalt egy másik sráccal akit ráadásul még ismertem is. Az elején nem tudtam mit kezdeni a történtekkel, nem tudtam az okokat mi vezetett ahhoz, hogy másnál keresi a boldogságot. Egy csomó megválaszolatlan kérdést hagyott maga után amit nem tudtam megválaszolni és folyamatosan azon agyaltam mi lehet a magyarázat. A szeretetem felé még tartott, nem hibáztattam és valamilyen okból azt gondoltam, hogy hibáztam és nem voltam elég figyelmes vele szemben. Nos úgy 1 év után ez átváltott gyűlöletbe, látni sem akartam többet. Lehet, hogy furán hangzik, de utána jöttem rendbe, amikor szándékosan olyan barátnőt kerestem aki semmilyen szinten nem hasonlít rá és nem is emlékeztet rá. Ha arra gondolok, hogy szándékos amit csinált és cseppet sem érdekelte hogyan zárja le a kapcsolatunkat akkor neked sem kellene vele foglalkozni. Zárd be a könyvet és kezdjél új fejezetet és ne nézzél vissza!!!! A múlton már nem tudsz változtatni de a jövődet Te alakítod!!!
Jó lenne hinni ebben,de ha rajtam múlna,még vele lennék... :) sajnos nem csak mi vagyunk,akik saját életünket irányítjuk. De totál értelek. Remélem 1 év múlva nevetni fogok magamon,hogy miért szenvedtem ilyen ember miatt ennyit,aki még válaszra sem méltat az emlékeink tiszteletére,ha más miatt nem is.
Így olyan,mintha szart sem ért volna neki az egész. Úgy belenéznék a fejébe,mit gondol,ha eszébe jutok.
Ez már sose derül ki.
Köszi a válaszaitokat! Tök jól estek! :)
9
Biztos fog majd javulni:)
Amúgy nekem is az esett legrosszabbul, hogy amikor kerestem X idő múltán, akkor az első levelemre még tőszavakban válaszolt, utána a következő kettőre válaszra se méltatott. Nem érdemelte meg a figyelmemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!