Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mélyponton, de hol lesz majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mélyponton, de hol lesz majd a megoldás?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, de életem mélypontja.

1. Családi kapcsolat - mérgező család, amiből jobb ha az ember szabadul mert magát teszi tönkre. Fél kell dolgoznom, hogy a család OM nem család, mert ha anyagilag zsarolnak és állandóan alázzák az embert, az nem lehet építő.

2. Parkapcsolat kuka.... Nekem nincs gyerekem a páromnak van kettő, de rám erőlteti őket, és nem érti, hogy nem akarok a felelősséget vallani, csak barát akartam lenni. Addig jutottunk, hogy nem érzem magam jól sem vele, főleg nem akkor amikor w hetente itt vannak a gyerekek. 11 és 14 évesek. Az én házamba, mert a parom valas után nem vett... a saját házamba érzem magam cselédnek.

3. Munkahely, nem vagyok megbecsülve, váltani kellene.

Hogy lehet ezt úgy csinálni, hogy ez ember ne omoljon össze?

Testi tünetek: ingerült vagyok, szorít a torkom és sokszor azt érzem nem tudok nyelni mert az izmaim a torkomnál nem engedik.

Borzasztó :(

2023. szept. 29. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is, adj a párodnak határidőt, költözzön ki!

Én kisgyerekes anyuka vagyok ugyan, de sohasem értettem, miért kell valakire ráerőszakolni a gyereket!

Nálatok nincs közös nevező, nem is lesz, így a szakítás a megfelelő opció.

Ha nyugodtabb környezetben leszel, sokkal több időd lesz magaddal foglalkozni. Keress utána egy olyan állást, ami szimpatikusnak tűnik hosszú távon.

2023. szept. 29. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak kvara nehéz, félek az egyedulléttol is. 18 éves korom óta nem vagyok egyedül. A csaladom egy erzelmi zsaroló, a gyermekkorom egy hulladék.... szép jövő, szep kilátások. 34 évesen ott állok, hogy az sem tudom ki vagyok... A legszebb éveim lennének és itt vagyok érzelmileg a padlón.
2023. szept. 29. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg a legszebb éveid. Ne izgulj minden rendben lesz. Állj ki magadért, ha megsértődnek nem baj, rád még sok boldogság vár.
2023. szept. 29. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Hasonló vagyok én is 35f
2023. szept. 29. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!