Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélyponton, de hol lesz majd a megoldás?
34 éves vagyok, de életem mélypontja.
1. Családi kapcsolat - mérgező család, amiből jobb ha az ember szabadul mert magát teszi tönkre. Fél kell dolgoznom, hogy a család OM nem család, mert ha anyagilag zsarolnak és állandóan alázzák az embert, az nem lehet építő.
2. Parkapcsolat kuka.... Nekem nincs gyerekem a páromnak van kettő, de rám erőlteti őket, és nem érti, hogy nem akarok a felelősséget vallani, csak barát akartam lenni. Addig jutottunk, hogy nem érzem magam jól sem vele, főleg nem akkor amikor w hetente itt vannak a gyerekek. 11 és 14 évesek. Az én házamba, mert a parom valas után nem vett... a saját házamba érzem magam cselédnek.
3. Munkahely, nem vagyok megbecsülve, váltani kellene.
Hogy lehet ezt úgy csinálni, hogy ez ember ne omoljon össze?
Testi tünetek: ingerült vagyok, szorít a torkom és sokszor azt érzem nem tudok nyelni mert az izmaim a torkomnál nem engedik.
Borzasztó :(
Először is, adj a párodnak határidőt, költözzön ki!
Én kisgyerekes anyuka vagyok ugyan, de sohasem értettem, miért kell valakire ráerőszakolni a gyereket!
Nálatok nincs közös nevező, nem is lesz, így a szakítás a megfelelő opció.
Ha nyugodtabb környezetben leszel, sokkal több időd lesz magaddal foglalkozni. Keress utána egy olyan állást, ami szimpatikusnak tűnik hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!