Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megoldás ebben a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldás ebben a helyzetben mi lehet?

Figyelt kérdés

A baratom sokat tévedett es szakítani szeretnék. De sajnos nem tudtam eddig megtenni. Azaz, parszor megtettem es hulyet csinaltam magamból a szemében is mert vegul visszafogadtam az életembe. Ô utólag ellenem fordította es azt mondta, hogy azert fogadtam vissza, mert nem kaptam jobbat. Ami nem igaz, mert nem kerestem mást a szakítás alatt.

Most szakítanák, de felek, hogy megint kibékülnek vele es egyre rosszabb feltételeket es banasmódot kéne elviseljek.

Nem tudok most szakítani, pedig kéne.

Jönnek az unnepek is es nem akarok unnepek elôtt / alatt szakítani.

Es nehez amúgy is, valahogy el vagyok erötlenedve.

Mit tudok tenni ?

Napoljam el es varjak amíg kész vagyok rá?

2022. nov. 29. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatfüggő vagy a végtelenségig,barátod ezt tudja és úgy ugráltat,ahogy neki tetszik.

Ha igazán akarnál, akkor lényegtelen,hogy milyen ünnep van,sőt milyen nap..akkor az ember szépen elmondja, hogy vége.

És többet nem engedi vissza, még akkor sem,ha a küszöb alatt akar visszakúszni.

Na ez az,amit te sosem teszel meg, legalábbis a leírtak alapján.

2022. nov. 29. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Nehéz amúgy is. Nehéz, igen, ez ilyen. Nem lehet minden nehézséget, kellemetlenséget megspórolni, mert akkor utána még rosszabb lesz.
2022. nov. 29. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"szakítani szeretnék"

Tedd meg - bármilyen napon. A legjobb még ma.

"felek, hogy megint kibékülnek vele"

Most magadtól félhetsz jobban, hogy igazából nem is akarsz jót magadnak.

2022. nov. 29. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Menj el pszichológushoz, olvass sokat a kapcsolatfüggőség témájában, akár mások tapasztalatairól is. Ha ráveszed magad a szakításra, amiben nem vagy 100%-osan biztos, akkor nagy valószínűséggel vissza is fogsz térni ehhez az emberhez. Ha valahogy összeszorítod a fogad, és makacsságból, téves motivációból mégsem, akkor kifogsz majd még egy ugyanilyet. (Tapasztalat.) Amíg nem változik meg TÉNYLEG, belül az önmagadhoz való hozzáállásod (mert valójában erről szól, amikor eltűrsz nem megfelelő bánásmódot, és tudat alatt hívod is magadhoz az ilyen embereket), addig ez nem fog javulni. Szóval én azt tanácsolom, hogy ne szégyellj segítséget kérni, olvass sokat a témában, ismerd meg önmagad, hogy hol vannak a probléma gyökerei, és ne erőltess magadra semmit, ami nem belülről jön.

(Én egyből nem mentem el pszichológushoz, akkor az segített, hogy megpróbáltam a másikat objektíven, kívülről látni, és rádöbbentem, hogy szánalmas, ahogy viselkedik - sok esetben -, és szép lassan leépítettem a szememben őt.)

2022. nov. 29. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!