Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » El akarok költözni a páromtól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarok költözni a páromtól, de nem tudom megmondani neki, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, van egy lánya és így konkrétan családfenntartó szerepet kaptam hirtelen. Én ezt az elején nem kalkuláltam bele, mostanra meg már nagyon megszerettük egymást, és mindig azt mondja, hogy nem tudna nélkülem élni.

De 300 ezres havi fizetésből nem tudom ezt csinálni, illetve nem is akarom, hogy az otthonomtól távol kelljen élnem(Otthon:BP, most pedig Pilisben lakók a párommal).

Ma reggel feleltem és ugyanúgy szeretetben voltunk, hozta nekem az ágyba a reggelit és puszilgattuk egymást, vittem be dolgozni reggel, utána jöttem be én is, de eldöntöttem, hogy délután össze akarok pakolni és eljönni… hogy közölj ezt vele, hogy A: Elengedjen, és B: Ne törnek össze teljesen.

Szeretem, de nem akarok ilyen távol lakni Pesttől, és ingázni, illetve valami pénzt is akarok spórolni.

Mi a megoldása ennek a szitunak?

nov. 25. 08:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem szereted ha neked a pénz és BP fontosabb. Meg lehetne beszélni, hogy költözzetek legalább közelebb BP-hez, vagy konkrétan oda és mehetne ő is dolgozni.
nov. 25. 08:24
 2/23 anonim ***** válasza:
13%
Már megint egy a nő csak eltartót akar a gyerekének sztori.....
nov. 25. 08:28
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Meggondolatlanul költöztél vele össze ilyen hamar, de te nem szereted ezt az embert igazán, úgyhogy mondd el neki, te más életet szeretnél, majd szépen távozz.
nov. 25. 08:30
 4/23 anonim ***** válasza:
83%

"családfenntartó szerepet kaptam hirtelen" -Nem. Miből gondolod ezt?

Fél év után mitől lenne a te családod? A gyerek nem a tied, az asszony nem a feleséged.

Beszéljétek meg, hogy költözzetek együtt olyan helyre, ami mind a kettőtöknek - hármótoknak megfelel.

"Szeretem, de nem akarok ilyen távol lakni Pesttől, és ingázni, illetve valami pénzt is akarok spórolni."

Mi az elképzelésed? Mit szeretnél?

Ő is örül neked, és szeretne veled lenni/maradni. Ha meg tudjátok beszélni, minden jó lesz!

nov. 25. 08:40
 5/23 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudod megmondani, néma vagy? Ki kell mondani, hogy neked ez az élet vele nem jön be és visszamész a fővárosba. Ennyi. Majd túllép rajtad és talál remélhetőleg hozzá illő partnert mint te is magadhoz. Ennyi.
nov. 25. 08:41
 6/23 anonim ***** válasza:
13%
hülyegyerek. A pénzt nem lehet megenni.
nov. 25. 08:44
 7/23 anonim ***** válasza:
81%

Azt nem értem, hogy egyáltalán minek mentél bele a kapcsolatba, amikor már a legelején tudtad, mik azok a tényezők, amik állandók a történetben: a gyereke és a lakhelye.

Akárhogy adod elő a szakítást, fájni fog neki. Legalább ülj le vele beszélni, ne csak összepakolj és lelépj amíg nincs otthon, annál rosszabb nincs. A lényeg, hogy ne húzd sokáig, mert megérdemel egy olyan társat, aki szereti, mert te nem szereted, az biztos.

nov. 25. 08:47
 8/23 anonim ***** válasza:
Lehet az egész csapatot pestre kéne költöztetni, hátha lesz munkája megint. Pilisbe meg csak hétvégén füvet nyírni
nov. 25. 08:55
 9/23 anonim ***** válasza:
55%

Dehogy szereted te őt/őket...

Egyébként meg az elején kellett volna ezt átgondolni.

nov. 25. 09:05
 10/23 anonim ***** válasza:
Hogyan osztoztok a kiadásokon?
nov. 25. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!