Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok költözni a páromtól, de nem tudom megmondani neki, mit tegyek?
Fél éve vagyunk együtt, van egy lánya és így konkrétan családfenntartó szerepet kaptam hirtelen. Én ezt az elején nem kalkuláltam bele, mostanra meg már nagyon megszerettük egymást, és mindig azt mondja, hogy nem tudna nélkülem élni.
De 300 ezres havi fizetésből nem tudom ezt csinálni, illetve nem is akarom, hogy az otthonomtól távol kelljen élnem(Otthon:BP, most pedig Pilisben lakók a párommal).
Ma reggel feleltem és ugyanúgy szeretetben voltunk, hozta nekem az ágyba a reggelit és puszilgattuk egymást, vittem be dolgozni reggel, utána jöttem be én is, de eldöntöttem, hogy délután össze akarok pakolni és eljönni… hogy közölj ezt vele, hogy A: Elengedjen, és B: Ne törnek össze teljesen.
Szeretem, de nem akarok ilyen távol lakni Pesttől, és ingázni, illetve valami pénzt is akarok spórolni.
Mi a megoldása ennek a szitunak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!