Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezelte már rosszul exetek a szakítást?
Tiltsd le.
Az első pasim 2 év után egyik napról a másikra indok nélkül szakítotz velem. Nagyon kivoltam és kellett idő míg rendbe jöttem. Mikor újra elkezdtem isnerkedni egy pasi sem állt velem szóba a városba. Végül egyik elmondta miket talált ki rólam az ex. Amit főképp nem értettem minek kellett hisz ő dobott. Egy paso volt akivel összejöttünk együtt eltünk majd 3 évig. Ő nem ismerte a pletykákat egy faluból származott a várostól kb 30 km-re. Na a kapcsolatunk elején felszedte az egyik csaj rokonát, hogy az mondja neki a kitalált dolgokat rólam.
Azt akartam kihozni a sztorimból, hogy nagyon sok undoritó hazug ember van. Tiltst le minden zaklatót a fenébe
Sajnos sokan vannak, akik nem tudják normálisan kezelni. Bevallom, korábban nekem se ment. Első komoly kapcsolatnál 2 év után dobott a csaj úgy hirtelen.
Kíváncsi voltam mi a fene volt ez mégis, aztán adathalász módszerrel megszereztem a facebook emailt és jelszót. Nyilván megcsalt. Én meg küldözgettem neki a képernyőképeket a beszélgetésekről, hogy ezt mégis hogy gondolta :D jó nagy gáz így utólag. Azóta már higgadtabb vagyok.
Igen, volt ilyen. Szintén kisvárosból származom és úgy jártam, mint kettes. Kedves ex olyanokat terjesztett rólam, hogy a közeli parkban rendeztem le valami hapsit, állítólag saját szemével látta(soha nem volt ilyen, persze) meg hogy házibuliban két sráccal vonultak el egyszerre(ilyen sem volt).
Az exem amolyan társaság közepe volt, mindenki ismerte(egy helyi orvos házaspár elkényeztetett fia), így eléggé szétszórta az igét a városban.
Vagy nem akartak velem ismerkedni, vagy feltűnően csak azért, mert azt hitték, könnyű szex lesz belőle.
Engem annyira megviselt, hogy 23 évesen külföldre költöztem egy fővárosba. Igazi fellélgzés volt, hogy a kutya nem ismer és ennyi ember között nincs is falu feeling, mindenki saját magával foglalkozik. Itt megházasodtam és élek boldogan. Azóta se szeretek haza menni, nekem ez nagyon megkeserítette az életem anno. Hihetetlen, hogy egy rosszindulatú ember mekkora kárt tud tenni más életében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!