Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hallgassak rá, tegyem meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallgassak rá, tegyem meg?

Figyelt kérdés
Ha bármi nem tetszik nekem, amit csinál, és megjegyzem, akkor arra mindig az a válasza, hogy hagyjam el, keressek mást, ha nem tetszik. Meg folyton azzal jön, hogy én mindig csak piszkálom.

2013. nov. 9. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor ne piszkáld annyit ha szereted őt mert az unalmas ha mindenért beszolsz.Irj egy példát hogy miket szoktál mondani
2013. nov. 9. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Nos, ha esetleg normálisan megbeszélted vele előtte a dolgokat, és nem hajlandó azokon változtatni, akkor lehet, hogy hallgatnod kéne rá.
2013. nov. 9. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Első két ilyen beszólásra hallgatnék a helyedben, ha harmadszor is benyögi, lépnék egy szó nélkül. Aztán megtanulná hogy mit mer megengedni magának egy nővel szemben az ilyen tahó.
2013. nov. 9. 13:42
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Itt az a baj, hogy nem megfelelő módon adtad elő a kéréseidet. Ő parancsnak, felszólitásnak, cseszegetésnek, piszkálódásnak stb..-nek vette és eleinte természetes reakció ilyenkor a dac. Rosszabb helyzetben pedig így reagál ahogy leírtad. Általános reakció kb az emberek 90%-ára jellemző. Ha nem állsz le a következő az lesz, hogy ő hagy ott Téged. És sajnos csak magadat okolhatod. Hagyd békén egy darabig, nem kell mindenért beszólni!! Rájöhettél volna már, hogy ez nem járható út. Ha nem érsz célt változtass stratégiát, vagy hagyd el ha annyira nem felel meg amit csinál. Ha egy kicsit toleránsabb lennél elfogadnád a kis ügyes bajos dolgaival együtt. Amin pedig feltétlenül változtatnia kell azt megfelelő köritéssel kell tálalni neki, mert különben ide vezet ahol ti most tartatok.
2013. nov. 9. 13:49
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem tudok példát, mindenre ez a válasza.

Amikor összeveszek vele valamin, akkor mindig. De akkor is, amikor nem akarok veszekedni, csak megkérem valamire, amihez éppen nincs kedve. Vagy valami olyan megjegyzést teszek, amit sértésnek vesz, pedig nem annak szánom. Vagy duzzog, én pedig elkezdem provokálni, hogy végre kinyögje milyen baja van.

De hogy konkrét példát is írjak: még nem volt vele, sőt senkivel orgazmusom. Egy ideje beleunt, már meg sem próbál kielégíteni. Ebből fakadóan van, hogy néha spontán jön azzal, hogy keressek mást. És én pedig nyilván szex közben jelzem neki, hogy mi esne jól nekem, de direkt nem csinálja, és mikor rákérdezek miért nem, vagy jogosan duzzogok miatta, megint jön a megszokott szöveggel.

2013. nov. 9. 13:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Amikor legutóbb jött, meg már 2-3 alkalommal nem kezdeményezett, nem akart velem szeretkezni, pedig hetente egyszer látjuk egymást. Szóval nem az első eset volt, ráadásul egymás után. Előtte külön beszéltem is vele, hogy már nem is közeledik hozzám, meg van itthon a csomag gumi, ismer-e valakit, akinek kell, mert mi úgysem használjuk el. Azt mondta szeret, meg hogy dehogynem használjuk el, de mikor jött megint nem volt semmi. Erre megjegyeztem neki, hogy aludni ne jöjjön, erre azt mondta, hogy hagyjam el, és megoldódnak a problémáim.
2013. nov. 9. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb ilyet mond, akkor tényleg hagyd el.
2013. nov. 9. 15:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor az nem lesz túl soká.
2013. nov. 9. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor is az lenne az opcionálisabb döntés.

Jó az neked, hogy semmit nem tesz meg neked, nem veszi figyelembe az igényeidet?

Szerintem nem is szeret, ha annyiszor mondja, hogy hagyd el.

Had essen mellé pofára is.

2013. nov. 9. 17:05
 10/11 anonim ***** válasza:

ha ennyire nem veszi figyelembe, hogy mit szeretnél, és ennyire nem érdekli hogy mit akarsz, megeshet hogy csak azt várja, hogy te szakíts vele mert gyáva....

sőt ha csak heti egyszer találkoztok és nincs kedve a szexhez akkor gyanítanám, hogy megcsal

egy rossz tapasztalat beszél belőlem, természetesen nem mindenki ilyen :) csak mondom

de szerintem nem érdemel meg egy kapcsolatot, szóval keress egy jobbat :)

2013. nov. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!