A párom elfelejtett felköszönteni, tudom, hogy nem a világ de rosszul esik. Szóvá tegyem, vagy hallgassak?
tudom, hogy én vagyok a mindene, esküvőt tervezünk, szóval nem áll fenn, az, hogy nem szeret, csodálatos világ van közöttünk...mindig gondoskodik rólam, mindig mellettem van és mindenben számithatok rá...tudom, hogy nem nagy szám, de még csak annyit sem mondott, hogy Isten éltessen:( régebben azt hittem ez nem fordulhat elő velünk...én mindig elsőnek köszöntöm...most jelenleg távkapcsolatban élünk, mert egyetemistak vagyunk és vizsgaidőszak van, tudom hogy fusztralt meg minden:( de akkor is...:( szólni sem akarok, mert tudom, hogy rosszul fogja érezni magát, meg bantani fogja a dolog, de igy meg engem bánt:(
21-L
lehet, hogy nem felejtette ám el, hanem tervez valamit.
Valami meglepetést. A legközelebbi találkozókor kiderül.
Ha mégis elfelejtette találj ki valami vezeklő játékot, amit teljesítenie kell. Hidd el többet nem fogja elfelejteni. Hebehurgya volt, ennyi:-)
Szia!
Realista és szerelmesen gondolkodó leszek.
Realista:
Lehet hogy beleestél a nők egyik legnagyobb csapdájába és többet képzelsz bele ebbe a kapcsolatba, illetve pasiba, mint ami. Távkapcsolat meg vizsgaidőszak mellett sem lehet akadály egy "Boldog szülinapot" sms. Egyes vélekedések szerint ez nem fontos, nem ezen múlik egy kapcsolat. De igen, itt kezdődik, hogy fejben tartja és felköszönt. vizsgaidőszak ide vagy oda.
Szerelmesen gondolkodó:
Ha tényleg ti egy világ vagytok , és okszi minden, akkor
egyszerűen elfelejtette. Ha eszébejut sűrű elnézések közepette fog felköszönteni, még ma. Vagy : nem felejtette el és estére egy szép vörös rózsával beállít Hozzád meglepetés-szerűen.
Egyébként BSZ!:)
Az elmúlt egy évben nemcsak a párom, de a szüleim, az öcsém és a nagyszülők születés és névnapjait is efelejtettem a fejetlenségben :D...
Nem a világ.
Ha mégse jut eszébe köv. találkozáskor, akkor mutatsd meg neki amit másoktól kaptál ajándékba, és mintegy mellékesen említsd meg, h szülinapodra kaptad :). SZtem az ilyesfajta célzást - mégis csak neki kell rájönnie, hogy ő bizony nem felejtett el - könnyebben emésztik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!