Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom elfelejtett felköszönt...

A párom elfelejtett felköszönteni, tudom, hogy nem a világ de rosszul esik. Szóvá tegyem, vagy hallgassak?

Figyelt kérdés

tudom, hogy én vagyok a mindene, esküvőt tervezünk, szóval nem áll fenn, az, hogy nem szeret, csodálatos világ van közöttünk...mindig gondoskodik rólam, mindig mellettem van és mindenben számithatok rá...tudom, hogy nem nagy szám, de még csak annyit sem mondott, hogy Isten éltessen:( régebben azt hittem ez nem fordulhat elő velünk...én mindig elsőnek köszöntöm...most jelenleg távkapcsolatban élünk, mert egyetemistak vagyunk és vizsgaidőszak van, tudom hogy fusztralt meg minden:( de akkor is...:( szólni sem akarok, mert tudom, hogy rosszul fogja érezni magát, meg bantani fogja a dolog, de igy meg engem bánt:(

21-L

2010. jan. 21. 15:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Ne törődj vele, törődj bele! :) Én ilyenkor még a sajátomat is elfelejtem. Ami tuti beválik, egy ideje hetekkel előtte elkezdem rágni a fülét, hogy naaa mit kapok, mit kapok, mit kapok. Azóta soha nem felejti el.
2010. jan. 21. 15:09
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg gáz, hogy pont a szülinapodat felejtette el. A helyedben én szóvá tenném, kedvesen, nem azért, hogy letoljam, csak hogy szokja, hogy januárban erre majd oda kell figyelnie a későbbiekben. Az első csók napját, vagy a házassági évfordulót elfelejtheti, a férfiak már csak ilyenek, el kell nekik nézni, de a születésnapodat, azt nem.
2010. jan. 21. 15:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy szoktam "emlékeztetni" hogy már előtte pár nappal utalgatok...vajon mit kapok meg ilyenek, így nem felejti el és nincs belőle később ilyen megbántódás, sértődés :)
2010. jan. 21. 15:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet h este lesz vmi meglepi? És direkt nem köszönt fel?
2010. jan. 21. 15:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Időben kell rá célozgatni! Egyébként boldog születésnapot! Azért csak kénytelen leszel utólag is szólni neki, már nem vagy gyerek!:)
2010. jan. 21. 15:16
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy nem felejtette ám el, hanem tervez valamit.

Valami meglepetést. A legközelebbi találkozókor kiderül.

Ha mégis elfelejtette találj ki valami vezeklő játékot, amit teljesítenie kell. Hidd el többet nem fogja elfelejteni. Hebehurgya volt, ennyi:-)

2010. jan. 21. 15:18
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Realista és szerelmesen gondolkodó leszek.

Realista:

Lehet hogy beleestél a nők egyik legnagyobb csapdájába és többet képzelsz bele ebbe a kapcsolatba, illetve pasiba, mint ami. Távkapcsolat meg vizsgaidőszak mellett sem lehet akadály egy "Boldog szülinapot" sms. Egyes vélekedések szerint ez nem fontos, nem ezen múlik egy kapcsolat. De igen, itt kezdődik, hogy fejben tartja és felköszönt. vizsgaidőszak ide vagy oda.

Szerelmesen gondolkodó:

Ha tényleg ti egy világ vagytok , és okszi minden, akkor

egyszerűen elfelejtette. Ha eszébejut sűrű elnézések közepette fog felköszönteni, még ma. Vagy : nem felejtette el és estére egy szép vörös rózsával beállít Hozzád meglepetés-szerűen.

Egyébként BSZ!:)

2010. jan. 21. 15:20
 8/18 anonim ***** válasza:

Az elmúlt egy évben nemcsak a párom, de a szüleim, az öcsém és a nagyszülők születés és névnapjait is efelejtettem a fejetlenségben :D...

Nem a világ.

Ha mégse jut eszébe köv. találkozáskor, akkor mutatsd meg neki amit másoktól kaptál ajándékba, és mintegy mellékesen említsd meg, h szülinapodra kaptad :). SZtem az ilyesfajta célzást - mégis csak neki kell rájönnie, hogy ő bizony nem felejtett el - könnyebben emésztik :)

2010. jan. 21. 15:31
 9/18 anonim ***** válasza:
Nagyon kedves meséld el neki, hogy képzelje el, mit kaptál a barátnődtől/szüleidtől, valakitől. Ne legyen a szavaidban sértődöttség, neheztelés.
2010. jan. 21. 15:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Tudja egyáltalán hogy hanyadika van? Lehet, hogy neki csak szerda, hétfő, péntek léteznek, mint vizsgaidőpontok, a többi meg kiesik neki.
2010. jan. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!