Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
Figyelt kérdés
Sok sok éven át voltunk együtt. Pár hónapja vége. Nem szeret már. Folyamatosan bántom szavakkal amikor elvesztem az eszem és bepánikolok.
Köszönöm a segítséget.
2013. nov. 6. 15:35
1/5 anonim válasza:
ismerkedj, szexelj idegenekkel és ez elidegeníti majd tőled:D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az sajnos nem én lennék.
2013. nov. 6. 15:40
3/5 anonim válasza:
Nos, közhely, de idővel. Nyilván oka van annak, hogy már nem szeret, lehet, hogy nem adtál meg neki valamit amit eddig nem mert közölni (mondju kaz az ő hibája is) vagy csak szimplán ellaposodtak a dolgok. Azt mondom, ha bántod, még távolabb lököd magadtól, néha el kell viselni ezeket az eredményeket. Mert, kudarcok nincsenek, csak eredmények. Ennek ez lett a vége, nézd meg mit tanulhattál a kapcsolatból és emelt fővel lépj tovább. Járj el emberek közé, addig is elvonod a figyelmed.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak. Emberek között vagyok, támogatnak is, és igen, ellaposodott a kapcsolatunk, még láttam esélyt, bizonyítani akartam, de úgy látszik már késő.
2013. nov. 6. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!