Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy szakítsak-e vagy sem. Volt már féltékenység (részemről), veszekedés, minden, látszólag meg mások szerint is apró dolgok miatt. Mit tegyek?
2,5éve tart a dolog, a legutóbbi az volt, amikor fájt, hogy nem akarta megünnepelni a 2,5 évet, mondván, hogy csak az egészeket ünnepeljük. Erre mondtam neki, hogy az első félévet is megünnepeltük, erre az volt a reakció, hogy igen, de az az első volt. Meg sok ilyen volt, hogy haverok túl fontosak lettek, nem ért rá mindig. Tény, hogy a sulival nem nagyon halad, egy cserediákoskodásból kifolyólag, mert akkor nagyon kiesett a tanulásból. Az apja is rengeteget dolgoztatja otthon. Legutóbb feljött, hogy nem tudja, hogy hogy lesz a mi közös életünk, mert az apja lehet, hogy munkanélküli lesz, és akkor neki kell segítenie. A szülei meg nem várják ezt el tőle, sőt, most akarnak medencét építeni-hol van ilyenkor a nehéz anyagi helyzet? Ezt persze nem mondhatom a szemébe csakúgy.... egy ideje meg azt érzem, hogy jobb is, amikor külön programokat csinálunk, vagy ha külön megyünk bulizni. A ritka találkozásokhoz hozzászoktam már, mert én egy másik városban tanulok, és hétvégente járok haza, ezzel nincs gond már, az elején rossz volt.... de közben meg az a "gond", hogy nagyon szeretem, de egyre többször érzem azt, hogy nem vagyok neki elég fontos, mit tegyek? Szerinte ez nem így van, és kombinálok..
23L, 27F
Ba zd az ilyen kérdésektől leszopom magamat már boccs.
Figyelj jól érzed magadat vele? Akkor maradj vele!
Nem érzed jól magadat vele? Akkor szakíts vele.
Ilyen egyszerű döntsd el hogy jól érzed-e magadat vagy sem.
mitől ne lenne komoly 2,5év?
na, majd ha leszel, akkor majd visszatérünk a témára. rájössz majd, hogy nem minden fekete-fehér.
4 és fél éves kapcsolat után mondom én is:
Jól érzed vele magad? Maradj vele.
Nem érzed jól? Akkor ne.
Érzed hogy foglalkozik veled? Tisztel? Szeret? Szex jó? Szereted? Tiszteled? stb...
Szeretem, tisztelem, jó a szex.
Egyébként azért mondom, h komoly, mert azért egy egyéjszakás kalandocska nem húzódik 2,5évig:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!