Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,pasim 20. 1 éve vagyunk együtt eddig még csak
1X volt komolyabb "balhénk". Múltkor voltunk egy házibuliba és egy haverommal (aki mellesleg barátom haverja is) beszélgettem. (olyan fél órát),csak éppen hogy kicsit voltunk becsípve,de többen bizonyíthatták hogy tényleg csak beszélgettünk. A lényeg hogy a haveromnak felállt (nem is kicsit) a farka. És a pasim ezen bár a bulin nem mutatta totál kiakadt,ez 2 hete volt és azóta mindig felhozza,meg olyan "furcsán viselkedik velem". Mit csináljak?
2013. júl. 3. 22:32
1/3 anonim válasza:
Hát talán akkor nem ártott volna letisztázni hogy nincs semmi..... Ne izguljon, őt szereted, bla bla.... Mi mást csinálhatnál, mit szereted tovább?...
2/3 A kérdező kommentje:
Folyamatosan mondom neki,de van egy olyan érzésem hogy nem hisz nekem. És egyre furcsább ha egy férfi megnéz az utcán máris kivan akadva oda szólogat meg hasonló.De régebben nem volt ilyen..
2013. júl. 3. 22:36
3/3 anonim válasza:
Bnőmet megnézné valaki pofán is basznám, úgy hogy örüljél hogy csak beszólogat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!