Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az exem gyerekkori barátjával, mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
3 évig voltunk együtt az exemmel és nagyon szerettem. Ő volt a mindenem, de 3 hónapja szakítottunk velem és kb semmi okot nem adott. Azt mondta, hogy "nem működik". Először összetörtem, aztán pár hétig ilyen élőhalott korszakom volt. Nem ettem, nem ittam, még sírni se tudtam, csak ültem a szobámban egyedül. Aztán barátnőim kirángattak otthonról és elkezdtem járni egy táncklubba (amit az exem miatt anno feladtam) és az exem gyerekkora legjobb barátja lett a párom. Ismertük egymást mindig, de sosem voltunk barátok, inkább haverok. Az évek során az exemmel is elmúlt a barátságuk, de azért haverok maradtak, de nem olyan szorosan. Az exem letiltott mindenhonnan, nem vette fel nekem a telót, hozzám se szólt, nem tudtam elérni. Nagyon szenvedtem és hát szégyen nem szégyen elkezdtem bulizni, na meg inni. Összejött egy jó kis csapat, amiben exem haverja is benne volt és tudom szemét húzás volt, de úgy gondoltam egy görbe este alatt, hogy a lelkemet azzal tudnám egy kicsit gyógyítani, ha úgy vágnék vissza az exemnek, ha lefeküdnék a sráccal. A srác egyébként semmit se érez irántam, megbeszéltük, hogy csak szex volt és az is csak egyszer. Ő nem mondta el senkinek és én sem. Most azonban (ma délután) felhívott az exem, hogy gondolkodott és ő inkább mégis csak szeretne velem lenni és kezdjük újra. Most mi a francot csináljak? Még mindig szeretem (mindezek ellenére nem bántam meg a szexet a haverral egészen a mai napig). Ha elmondom neki, akkor szerintem nem jönne össze velem újra. Vagy tévedek? De ha az után mondom el, hogy együtt vagyunk, akkor lehet, hogy újra elhagy és még egyszer nem bírnám ki. Ha viszont nem mondom el neki, akkor már hazugsággal indítok. :( Mit tegyek? 22 L2013. okt. 7. 00:42
21/27 A kérdező kommentje:
Köszi neked is utolsó. :) Azért feküdtem le vele, mert úgy éreztem, hogy könnyít a lelki nyomoromon, ha legalább kicsit is úgy érzem, hogy én is "vissza vágok" és nem csak ő okoz nekem fájdalmat. :/
2013. okt. 7. 01:17
22/27 anonim válasza:
ha nincs párod azzal szexelsz akivel akarsz! nem tettél semmi rosszat... én nem mennék vissza ahoz aki csak úgy még rendes ok nélkül dob :/
23/27 anonim válasza:
Szakított veled. 3 hónapig nem jelentkezett. Honnan kellett volna tudnod, hogy aztán mégis jelentkezik? Simán hihetted volna azt, hogy ennek vége örökre. Nem tettél semmi olyat , amit bánni kéne. Oké, vissza akartál vágni neki, de ő vajon hány csajjal lehetett együtt azóta?
24/27 anonim válasza:
22 éves vagy. 3 éves kapcsolat tehát 19 éves voltál amikor össze jöttetek. Ebben a korban ez 1 kapcsolat "életkora" maximum. Elhagyott, megcsalt 1x, most eljátszotta megint. Hagyd a p*csába, keress mást, jobbat, aki nem bánik így veled. És sztem nincs okod bűntudatra azért amit tettél.
21/F
25/27 anonim válasza:
csak en erzem h ez egy sex es ny meg vmi mas filmnek a kevereke es igazabol egy akkora FAKE SZTORI h csakugy csattant?
26/27 A kérdező kommentje:
Csak te érzed, mert ez bizony igaz sajnos. De már megoldottam. Elmondtam neki őszintén és megértette. Most azon dolgozunk, hogy normális kapcsolatunk legyen. Megyünk terapeutához is. (Ami ciki, de talán segít). És amúgy a legjobb sztorikat az élet írja...
2013. okt. 7. 20:23
27/27 anonim válasza:
a gyerekkori barát se volt túl rendes, hogy egy bánatos, ittas nővel így elbánik... de ilyenek a pasik :(
Figyi: ha az exed ennyire flegma volt veled, hogy le is tiltott, nem vette fel a telót, stb, ki tudja, hogy mit művelt, hányszor "csalt" meg? Ha így elbánt veled, megteheti bármikor!! Látja, hogy így is visszamész, akkor ki is használja! Ne a gyerekkori baráton agyalj, hanem azon, hogy nem biztos, hogy vissza kéne fogadnod az exet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!