Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az exem gyerekkori barátjával, mit tegyek? Bővebben lent.
aki elment magyarázat nélkül azzal te összejönnél? nem számít kiért hagyott el, mit tett? ugranál?
rossz irányba indultál bébi!
Olyan jó, hogy nem randizom... Annyi ilyen van, így legalább nem futok bele ilyen lányokba.
Szánalmas, hogy mennyire egy érzelmi lényként éled az életedet. Bocs, de ez a véleményem. Ezt jól megcsináltad, szerintem jól látod, hogy a kérdésre nincs válasz. Jó kis referenciát gyártottál a hozzá fűződő álmaidhoz. Megölted (az álmot). Mert ha nem mondod el, akkor ez örökké nyomni fogja a lelked, ráadásul nem tudhatod, mikor tudja meg mástól, ha pedig elmondod és mégis kellesz neki, akkor meg is érdemlitek egymást.
Nehogy már az legyen a hibás, akit dobtak, idióták. Szakítottak vele utána pedig lefeküdhetett volna az exe apjával is akár, senkinek semmi köze hozzá.
Kérdező: ne jöjj össze ismét az exeddel. Ő szakított veled "jó" okkal, szerintem nem érdemes az ilyesmit újrakezdeni. Bűntudatod meg ne legyen.
:D
Akkor megjártad. Egy férfi ezt nem nézi el neked soha. De jobb is ez így. Ki fog derülni. Gyerekkel maradnál egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!