Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az exem gyerekkori barátjával, mit tegyek?
Bővebben lent.
Figyelt kérdés
3 évig voltunk együtt az exemmel és nagyon szerettem. Ő volt a mindenem, de 3 hónapja szakítottunk velem és kb semmi okot nem adott. Azt mondta, hogy "nem működik". Először összetörtem, aztán pár hétig ilyen élőhalott korszakom volt. Nem ettem, nem ittam, még sírni se tudtam, csak ültem a szobámban egyedül. Aztán barátnőim kirángattak otthonról és elkezdtem járni egy táncklubba (amit az exem miatt anno feladtam) és az exem gyerekkora legjobb barátja lett a párom. Ismertük egymást mindig, de sosem voltunk barátok, inkább haverok. Az évek során az exemmel is elmúlt a barátságuk, de azért haverok maradtak, de nem olyan szorosan. Az exem letiltott mindenhonnan, nem vette fel nekem a telót, hozzám se szólt, nem tudtam elérni. Nagyon szenvedtem és hát szégyen nem szégyen elkezdtem bulizni, na meg inni. Összejött egy jó kis csapat, amiben exem haverja is benne volt és tudom szemét húzás volt, de úgy gondoltam egy görbe este alatt, hogy a lelkemet azzal tudnám egy kicsit gyógyítani, ha úgy vágnék vissza az exemnek, ha lefeküdnék a sráccal. A srác egyébként semmit se érez irántam, megbeszéltük, hogy csak szex volt és az is csak egyszer. Ő nem mondta el senkinek és én sem. Most azonban (ma délután) felhívott az exem, hogy gondolkodott és ő inkább mégis csak szeretne velem lenni és kezdjük újra. Most mi a francot csináljak? Még mindig szeretem (mindezek ellenére nem bántam meg a szexet a haverral egészen a mai napig). Ha elmondom neki, akkor szerintem nem jönne össze velem újra. Vagy tévedek? De ha az után mondom el, hogy együtt vagyunk, akkor lehet, hogy újra elhagy és még egyszer nem bírnám ki. Ha viszont nem mondom el neki, akkor már hazugsággal indítok. :( Mit tegyek? 22 L
utsó: gyerekem nincs O.o nem is lesz, mert védekezek gumival is és gyógyszerrel is.
2013. okt. 7. 00:59
12/27 Mirk válasza:
"én mégiscsak lány vagyok, és szerintem nekem van szégyellni valóm, nem neki. Az, hogy ő miért tűnt el nem érdekel "
Akkor te az a típus vagy akit meg lehet verni minden vasárnap, az ember meg megdughat bárkit, és úgy általában minden konfliktusban te vagy a hibás?
2013. okt. 7. 01:00
13/27 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, de azért szerintem lányoktól gázabb, ha ilyet csinálnak, mint fiuktól. :S
2013. okt. 7. 01:00
14/27 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit hülyén fejeztem ki magam Mirk. Tehát az a baj, hogy ezzel lealacsonyítottam magamat. (Sztem). De attól függetlenül, mint írod szerintem is semmi köze ahhoz, hogy kivel bújok ágyba, ha ő dob ki engem. Tehát magát ezt a részét nem tartom gáznak, inkább azt tartom gáznak, hogy könnyen megtettem. Mármint nem tudom elmagyarázni. Gáz is, meg nem is.
2013. okt. 7. 01:03
15/27 Mirk válasza:
Szerintem az a gáz, ha valaki ok nélkül lelép a nem működik dumával, aztán vissza akarja sírni magát, mert rájött, hogy mégsem akad elég lyuk a farka végére.
De az is gáz, ha szerinted ez rendben van. Te pedig egyszer lefekszel valakivel szakítás után és te vagy a rossz? Gondolkodj egy kicsit.
2013. okt. 7. 01:04
16/27 anonim válasza:
Na bumm, van ilyen.
2013. okt. 7. 01:06
17/27 anonim válasza:
Úristen...az isten csak az ehhez hasonló qrváktól mentsen meg engem.
2013. okt. 7. 01:08
18/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk igen. Az elég gáz, hogy lelépett. De az a legdurvább, hogy már másodjára. Elsőnek 4 hónap után jött ugyanezzel. Lelépett és eltűnt. Aztán 4 hónap után kibékültünk. Aztán most már együtt voltunk majdnem 3 évig és megint ez a marhaság. :S Mikor legelőször lelépett meghúzott egy csajt, de aztán megbánta miután kibékültünk. Végül is, vehetjük akár úgy is, hogy kvittek vagyunk. Meg mondjuk biztos én is hibáztam, mert az ember nem lép le csak úgy egy tartós kapcsiból. Sokat hisztiztem, azt bevallom, mert nyakunkon voltak a számlák az albiban és emiatt mindig ideges voltam. :/
2013. okt. 7. 01:11
19/27 Mirk válasza:
Engem meg a neten bábáskodó erkölcslovagoktól mentsen meg valaki, akik a gyik-en csak egy szentéletű, csadorba bújtatott szupermodellt fogadnának el nagy duzzogva; a valóságban pedig összetört lelkű, senkinek sem kellő kis nyomorultak, akik egy ötezres prostituáltnak is a talpát nyalnák.
2013. okt. 7. 01:14
20/27 anonim válasza:
Szerintem tanulj az eseményekből, mert lehet. Nem voltál következetes. Innentől majd figyelj rá, és legyél. Gondolkodj picit előre és az alapján dönts, ami mellett majd kitartasz. Magánvélemény: Ha azért feküdtél le a másik sráccal, mert féltékennyé akartad tenni a barátod, az nem túl jó, mert akkor te birtokolni akarod őt. (hosszú távon ez nem jó vágy) Ha nem ezért, akkor meg viszont becsapod magad mikor azt állítod szereted őt. Ezt te tudod, csak szerintem önátverés nélkül és következetesen viselkedj a saját érdekedben pusztán. 22 évesen már lehet ilyet csinálni egyébként, nem illegális :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!