Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt még olyan aki a...

Van itt még olyan aki a gyerekkori barátjával vesztette el?

Figyelt kérdés
Én a gyerekkori barátommal vesztettem és egésszen 4 éves korunktól barátok vagyunk.:) És összejöttünk 2 évig jártunk és őse és én sem bánjuk. 15 éves voltam ő pedig 16.:) Valaki volt így még? Kérlek a nemet is kort is írjátok le! Jah s azóta is barátok vagyunk:) 18/L
2011. jan. 9. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem de van egy olyan lány akivel szívesen elveszteném. Ismerem születése óta, régen gyakran átjárt hozzánk de pár éve nem beszéltem vele, nem tudom mi baja van.
2011. jan. 9. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát szerintem vedd fel msnre:)
2011. jan. 9. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
pasim 17 én 15 szomszédok vagyunk születésünk ota mindig együtt játszottunk aztán lassan egy éve több lett barátságnál:D ugyhogy ha ez annak számit akkor a gyerekkori barátommal vesztettem el aki mosmár persze nem csak barát(:
2011. jan. 9. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Fent van msn-en de hiába írok, nem sokat bajszít rám.

Első voltam.

2011. jan. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!