Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat aki úgy jött össze a barátjával, hogy
már az első találkozásnál 'kavartak'?
Figyelt kérdés
Nem tudom meggyőzni a húgom, hogy így nem lehet tartós kapcsolatot kialakítani. Minden buliban kavar vkivel, és utána meg azt hiszi, h lesz is belőle több. Próbálotam már rávezetni, hogy ez így nem fog menni, inkább beszélgessen először, ismerje meg az illetőt és utána jöhet a többi. De nem hallgat rám. És hogy őszinte legyek unom már hallgatni h h berúgott, meg milyen csávóval kavart. Utána meg jön, hogy nem ír neki a csávó, meg nem találkozik vele. Amúgy 20 éves, és senki nem nézi ki belőle, hogy ilyen. Sokszor részegen 16 évesekkel is összejön.
2013. aug. 25. 18:20
1/10 anonim válasza:
Szerintem meg emberfüggő.
Én egy koncerten találkoztam a férjemmel, még aznap éjjel le is feküdtünk egymással. Érdekes módon mégis hosszútávú kapcsolat lett belőle, holott egyikőnknek sem úgy indult.
Nem az ismerkedés módján múlik, hogy milyen lesz a kapcsolat jellege. Mással meg hónapokig randiztam, mégsem lett belőle semmi, mert nem volt meg a vonzalom. És? Muszáj ebből következtetéseket levonni?
2013. aug. 25. 18:22
2/10 anonim válasza:
Mit takar az, hogy kavarnak? Az én értelmezésemben a kavarás az járást jelent. Egy alkalom az nem járás. Ugye a kavarás alatt nem a dugásra gondolsz?
2013. aug. 25. 18:30
3/10 A kérdező kommentje:
#1 Gratulálok hozzá! :) Jó ezt hallani, hogy így is sikerülhet.
#2 Kavarás = csókolózás, tapi, meg egyéb, de nem szex.
2013. aug. 25. 18:40
4/10 anonim válasza:
Barátnőmmel már az első este kavartunk, csók volt és petting. Több mint egy éve vagyunk együtt. Bár az azért megjegyzendő, hogy én akkor kifejezetten tartós kapcsolatot kerestem, szóval ez szerintem ritka eset.
2013. aug. 25. 18:43
5/10 anonim válasza:
A smárolás már kavarásnak számít? Én a barátomat egy buliban ismertem meg, és csókolóztunk is, már 3 hónapja vagyunk együtt, de szerintem nem fog már sokáig tartani, elkapkodtuk a dolgokat, mondjuk a szexet nem annyira, de az is hamarabb volt, mint kellett volna. Előbb meg kellett volna egymást ismernünk, és akkor rájöttünk volna h nem illünk össze. Tehát szerintem igazad van, nem valószínű, h így igazi komoly kapcsolat össze tud jönni, de persze mindig vannak kivételek. :)
2013. aug. 25. 18:44
6/10 anonim válasza:
Ja most látom, h írtad h csókolózás kavarásnak számít. (5.vagyok)
2013. aug. 25. 18:45
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Szerintetek mivel tudnám meggyőzni, hogy ez így nem jó? Inkább először ismerje meg.
2013. aug. 25. 18:52
8/10 anonim válasza:
ismerek olyat, akik korábban ismerték egymást, de nem beszéltek egymással, egy táborban jóban lettek, a lány leszopta a fiút, fél év múlva összejöttek és a mai napig együtt vannak és a fiú imádja a lányt látszólag.
szóval ja, megesik. de a lánynak ügyesnek kell lennie.
2013. aug. 25. 19:07
9/10 anonim válasza:
Mi az első randin az ágyban kötöttünk ki és 2 éve vagyunk együtt. Változó, de szerintem ritka az ilyen.
2013. aug. 25. 19:52
10/10 anonim válasza:
Én nagyon nem vagyok az a típusú lány, aki könnyen adja magát. A mostani párom előtt 1 fiúm volt, 4 évig. Ő megcsalt, szakítottunk. Aztán megismertem páromat. Első nap majdnem lefeküdtünk, de végül csak petting lett belőle. Ez 3 évvel ezelőtt volt. Ilyet előtte sosem tettem, nem is fogok többet. De éreztem, hogy ő az igazi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!