Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak? Bővebben lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
A helyzetem eléggé bonyolult. Már 1 év és 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, együtt is lakunk, de ez abból is jó, mert legalább nincs cirkusz itthon nekem anyámékkal (nem bírom elviselni őket, de ez már egy másik probléma), szóval valamennyire vele takaródzom... Tehát érdemes egy olyan párral még együtt lenni, akibe nem teljesen vagyok szerelmes, vagy ti mit csinálnátok a helyemben, húznátok még ezt egy darabig, vagy mit? Teljesen tanácstalan vagyok, megértem azt is, hogy valamilyen módon ez már kihasználásnek számít, de nem tudom, hogy mi tévő legyek... (és már 2x is megkérte a kezem, de nem mondtam neki semmit, de ha a szívemre hallgatok, akkor soha nem fogok neki igent mondani)

2013. okt. 6. 17:44
 1/8 anonim válasza:
52%
halgas a szivedre es ne szivasd szegenyt
2013. okt. 6. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem bonyolult.Egyrészt gerinctelen bunkó maki vagy.

Hagyd ott a srácot.Menj haza(kit érdele ha rossz?Ezért egy srác életét teszed tönkre?)

Majd keress albérletet!

2013. okt. 6. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Ès a férfiak vannak leszúrva, hogy csak szexre kellenek a nők...meghogy kihasználjuk őket...hát ez marha jó!

Ő arról álmodozik, hogy családot alapít, te meg lapítasz mit sz.r a fűben?!

Szánalmas!

4/8 ASOT ***** válasza:

Szerintem te is tudod jól , hogy mi lenne a helyes.

Inkább azon gondolkodj el hogy hová tudnál menni.

5/8 A kérdező kommentje:
most épp külföldön van, és tiszta pokol az életem anyámékkal, de a párom végképp nem is hiányzik, sőt, még örülök is neki, h kiment, mert így legalább fellélegzek...
2013. okt. 6. 17:48
 6/8 ASOT ***** válasza:
De nincs gyerek nem? Vagy tied esetleg a lakás?
2013. okt. 6. 17:51
 7/8 A kérdező kommentje:
nincs gyerek, és vele nem is akarok, anyáméknál lakunk, és még közös érdeklődési körünk sincs, kezdem azt hinni, h hiba volt összejönni vele, választhattam volna mást is, csak nemtom...
2013. okt. 6. 17:54
 8/8 ASOT ***** válasza:
100%

Azt hittem külön éltek, mert hogy háború van a szülőkkel...

Hát babám azt el kell viselned, őt csak hitegeted gyakorlatilag. Nem szabad. Adj esélyt neki hogy mással boldog lehessen és hogy egyszer te is.

2013. okt. 6. 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!