Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan lehet elfejteni egy lányt?
Ó, ez annyira édes! De most komolyan! Tényleg nagyon szimpatikus, hogy ilyen mélyérzésű pasi vagy a mai világban, ahol már mindenki csak d*gni akar és sokuk alig veszi emberszámba a nőt.
Sok dolgot valóban nem tehetsz, mert ha minden rá emlékeztet, akkor úgyis úton-útfélen megsajdul a szíved. Szerintem ne is akarj ennyire túl lépni rajta, inkább csak élj a mának, élvezd az élet apró örömeit és ha szerencséd van, egyszer csak jön egy másik lány, akibe bele is szeretsz. Ne erőltesd a dolgot! Hagyd, hogy szépen elmúljon a szerelem, a maga idejében, amikor már kész rá a szíved, hogy tovább lépjen!
Ha pedig ennyire frusztrál a dolog, állj neki ismerkedni, hátha szembe jön veled az a lány, aki "meggyógyít"! :)
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, már fél éve.
Nekem esélyem sincs már újra találkozni vele, mégsem tudom túltenni magam rajta. Szétszórt vagyok, semmi nem tud lekötni. üdv.: egy lány.
Ezek szerint a lány szakított?:S
Mert ha mondjuk te, vagy közös megegyezés, akkor lehet, hogy megkereshetnéd, hogy rájöttél, h mit veszítettél stb! Ha viszont a lány, és tényleg nem érdeklődik felőled, akkor sajnos nincs mit tenni!:(
Előbb utóbb lesz valaki, akiben megtalálod azokat a dolgokat, mint a volt barátnődben. Sőt, lehet, hogy sokkal jobb lesz:) Ehhez sajnos viszont türelem kell, és nem szabad bezárkózni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!