Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki egy "kapcsolatból", ha közben tiszta szívemből szeretem?
De nem tudok benne megbízni.
Érzem, hogy nem őszinte velem, mert voltak/vannak jelek, és abban se vagyok biztos, hogy nincs neki más rajtam kívül, sőt....
Azt tudom, hogy nincs sok szabadideje, de ha van, sem velem tölti. Csak este, és azt érzem, hogy csak használni kellek neki...
Nekem ez nem jó, normális kapcsolatra vágyom, de mindennek ellenére minden percben hiányzik, szeretem, és nem tudom, mit tegyek:-S
Igaza van az előttem szólóknak.
Ez megszokás, ragaszkodás ahhoz ami van..csak ami van az nem tuti.
nincs bizalom, akkor ez tovább időhúzás és megszokás, ennyi
innen a Te dolgod mit teszel, de sok értelme ennek nincs
inkább keressél olyat aki tényleg szeret N
Drága utolsó!
Ha a te barátnőd szakítana veled, ő is megtudná utána, hogy neked már egy hónapja másik kapcsolatod van, akibe szerelmes vagy, de a szexuális vágyaid nem élheted ki rajta, mert túlságosan szereted ahhoz, hogy testileg-lelkileg megalázd, ezért kell az ex, mint játékszer, akivel bármit megtehetsz?És utólag saját maga jön rá, hogy élete legjobb döntése volt, hogy kib***ott téged a pitsába?
Kérlek, mondd, hogy nem, és ne ítélkezz felettem 3 és fél hónap után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!