Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lépjek ki egy "kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek ki egy "kapcsolatból", ha közben tiszta szívemből szeretem?

Figyelt kérdés

De nem tudok benne megbízni.

Érzem, hogy nem őszinte velem, mert voltak/vannak jelek, és abban se vagyok biztos, hogy nincs neki más rajtam kívül, sőt....

Azt tudom, hogy nincs sok szabadideje, de ha van, sem velem tölti. Csak este, és azt érzem, hogy csak használni kellek neki...

Nekem ez nem jó, normális kapcsolatra vágyom, de mindennek ellenére minden percben hiányzik, szeretem, és nem tudom, mit tegyek:-S

2013. máj. 2. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dobd ki a fenébe egyik napról a másikra! Nehéz lesz, de ha visszajön még 2-3 hét után is, akkor talán fontos voltál neki, különben meg nem kár érte.
2013. máj. 2. 09:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak ragaszkodsz hozzá,előbb-utóbb úgyis szétmentek a bizalmatlanság miatt.
2013. máj. 2. 09:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólóknak.

Ez megszokás, ragaszkodás ahhoz ami van..csak ami van az nem tuti.

2013. máj. 2. 09:44
 4/11 anonim ***** válasza:

nincs bizalom, akkor ez tovább időhúzás és megszokás, ennyi

innen a Te dolgod mit teszel, de sok értelme ennek nincs

inkább keressél olyat aki tényleg szeret N

2013. máj. 2. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
ha nincs bizalom, nincs kapcsolat, ez a vonat már elment. helyedben keresnék mást. mert csak arra kellesz neki. ha meg keresne pár hét, pár hónap múlva, csak a szex miatt tenné, akkor se fogadd vissza!
2013. máj. 2. 10:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Megtörtént...De most hogyan tovàbb, azt nem tudom :'-( Már most hiányzik rohadtul.....
2013. máj. 4. 13:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én se sokat érek rá. Egész nap dolgozom, 7végente ha ráérek. Ez van, ha mezőgazdaságból él az ember... a barátnőm mégis megérti, városi, ráér, nem dolgozik még sehol, egyetemen tanul. Mihelyst van szabadidőm vele töltöm, de nahéz összehozni és néha azt érzem, h bizalmatlan felém olykor, pedig próbálo ka kedvében is járni, és futok, ha szbad vagyok. Reméelm nem azt fogja tenni velem mait te is, remélem nem ilyen hülyeségek járnak a fejében mig én kombájnnal aratok és folyton rá gondolok meg a következő 7végén, h hova is megyünk kiruccanni... nagyon pofára esnék. :/
2013. aug. 14. 17:36
 8/11 A kérdező kommentje:

Drága utolsó!

Ha a te barátnőd szakítana veled, ő is megtudná utána, hogy neked már egy hónapja másik kapcsolatod van, akibe szerelmes vagy, de a szexuális vágyaid nem élheted ki rajta, mert túlságosan szereted ahhoz, hogy testileg-lelkileg megalázd, ezért kell az ex, mint játékszer, akivel bármit megtehetsz?És utólag saját maga jön rá, hogy élete legjobb döntése volt, hogy kib***ott téged a pitsába?

Kérlek, mondd, hogy nem, és ne ítélkezz felettem 3 és fél hónap után!

2013. aug. 15. 06:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Erre időközben jöttél rá. Mivel a fenti kérésedben ez nem szerepelt. Tehát így neked adok igazat 4 hónap után. Az akkori adatok ismeretében így gondoltam. Bocsánat. Remélem nincs harag. Lehet már találtál is vlk jobbat, aki tényleg megérdemel. :)
2013. szept. 28. 18:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Tegnap délutánig én is azt hittem...Aztán rájöttem,hogy mégse :(
2013. szept. 30. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!