Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki egy 3 éves kapcsolatból?
Sajnos nagyon szeretem... Nagyon sok minden összeköt minket, elég fiatalok vagyunk (21,22)
DE... Nem bír uralkodni magán, néha egyszerűen bekattan.. Kárt tesz tárgyakban engem konkrétan nem bánt csak lefog, megszorítja a kezem stb...
Ez időnként jön csak rá, de úgy érzem nem bírom tovább...
Nem tudom mi tévő legyek, mert nagyon szeretem....
De nem akarom, hogy a leendő gyerekeim majd ezt lássák...
Vélemény?
Nem tudom elképzelni, hogy valaha találjak magam mellé egy ilyen embert mármint aki ennyire mgért...
Nagyon megértő vele, eléggé összepasszolunk sok téren. Össze is hangolódtunk az idő alatt.
De...
Ugye van ez a kiakadása általában havonta jön elő ha szar időszak van (most) van h hetete de igazából nem lehet időhöz kötni, mert van h fél évig nem....
Sajnos az a baj még, hogy van h azt hiszi megmondja mit csináljak én nem csinálom és ez nagy problémát jelent nála, mert mi az h én nem csinálom azt amit mond...
Mostanában meg van zavarodva néha...
Most komolyan elkéne hagynom?
Mi a francot csiáljak????
Hagyd el. Mondd meg neki, aztán lépj le, sírj utána anyukád vagy egy barát vállán, kelleni fog.
Én a barátnőmmel hasonlóan vagyok, pontosan tudom, milyen nehéz szakítani, ha valakivel már összenőttél. De most kell erősnek lenni. És lesz más, aki megért majd, ígérem!
De ha ezen kívül nagyjából minden rendben?
Akkor is el kellene hagynom???
Igen. Nekem is a kapcsolatom egy része tökéletes. Megbonthatatlan szeretet van egymás iránt, mindig számíthatunk egymásra.
De sajnos ez nem elég.
Kell, hogy ezen kívül más is passzoljon. Nálunk a barátnőm hajlamos néha túllépni határokat és ezért egyfolytában fontolgatom, hogy el kéne felejteni ezt a kapcsolatot. De a te pasid már rég átlépett minden határt. Most kéne meglépni a szakítást, mert idővel egyre nehezebb lesz és tényleg akkor fogsz észbe kapni csak, amikor már a gyerekeid szenvedik meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!