Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilépnél egy 20 éves kapcsolatból, ha rájönnél, hogy évek óta megcsal?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 01:24
2/17 anonim válasza:
Évek óta megcsal és nem veszed észre? Szemészetet ajánlanám...
4/17 anonim válasza:
Ez azért függ egy pár dologtól.
5/17 Yorxun Yorxun válasza:
Attól függ, vannak-e gyerekek.
7/17 anonim válasza:
Háááát
Könnyű rávágni azt kapásból hogy igen...de 20 év az mégis csak 20 év.Ha én valakivel együtt vagyok 20 éve az már jelent valamit,méghozzá azt hogy nélküle képtelen lennék élni.Nem dobnám,megbocsájtanék neki de az biztos hogy ráheggesztenék egy szájkosarat a cuncijára
8/17 anonim válasza:
Most azt mondom, hogy kilépnék, hiszen becsaptak, félig már el is hagytak. Az élet, a valóság viszont nem ilyen egyszerű.
9/17 anonim válasza:
Simán! Én ennék "kisebb" dologért kiléptem egy 16 éves kapcsolatból. És nagyon jól tettem...
10/17 anonim válasza:
Neked van valakid aki melletted áll, hogy ne tudjon kicsinálni az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!