Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kilépjek ebből a kapcsolatból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilépjek ebből a kapcsolatból, vagy a gyerekek miatt maradjak?

Figyelt kérdés
13 éves házasság,2 gyerek.A házas életünk,romokban,4 hónapja semmi.Nem beszélünk,szinte nem is találkozunk.ő közeledne,de én elhidegültem teljesen.Sokat dolgozik nincs a családdal,és szerintem ezért múlt el.Próbáltunk beszélgetni a dologról,de nem történ semmi sem azóta.Lenne valaki aki viszont körbeugrál,nézi minden kívánságomat,a gyerekeimet imádja és ugy érzem fülig beleestem!Két pad között vagyok!Más is van ilyen cipőben?
2013. ápr. 26. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Lépj. De ne az új miatt, hanem mert te azt érzed, ez menthetetlen. Vagyis, inkább már nem akarod, mást akarsz.
2013. ápr. 26. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
csak akkor lépj ki, ha akkor se bánnád meg, h véget vetettél neki, ha ezzel a műásikkal mégsem jönne össze. azaz ha akkor is megtennéd, ha nem lenne senki más és ezerszer inkább élnél egyedül, mint a jelenlegi férjeddel
2013. ápr. 26. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Mentsd meg a családot!Meg fogod bánni ha másképp döntesz...főleg ha van esély.Mindegy, hogy az új körbe ugrál-e..nem éri meg hidd el!26L
2013. ápr. 26. 19:19
 4/5 kolosszus22 ***** válasza:

Előzővel egyetértek, ne a másik miatt lépj ki, csak akkor ha egyedül is boldogulnál és jobban éreznéd magad. Gondolom a férjed is a megélhetésetekért gürizik annyit. Őszintén szólva én elég szánalmasnak tartom az ilyen nyalizós, nőket körbeugráló férfiakat és az olyan nőket is akik ezt élvezik és erre vágynak. Te tudod, de ne feledd könnyen megütheted a bokád az újjal is, a nagy többség ilyenkor előadja a szépet, de az igazi valója csak akkor mutatkozik meg ha már nyeregben érzi magát, ismerem a saját fajtám!;)

Elég keveset írtál a szituról, lehet van itt még más probléma is, de nekem kicsit az jön le, hogy nem becsülöd meg a férjed.

26F

2013. ápr. 26. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg fogod bánni...tapasztalat tényleg.Javítsd meg a régit.Ő még ugyanaz az ember akinek vállaltál 2 gyereket,és senki nem fogja őket úgy becsülni mint az apjuk és téged sem.Ilyenkor teszik a szépet aztán meg...26L
2013. ápr. 26. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!