Miért mondják, hogy ha a férfi megnősül, akkor már csak a felesége és a gyerekek a családja?
Nem értem. Attól, hogy megnősül, még ugyanúgy vannak szülei, testvérei, nem szűnik meg a családja. Lesz felesége, de megmaradnak a szülei is.
Sokszor tapasztalom, hogy az öntudatos menyek ezt hangoztatva már át sem akarják engedni a férjet a szüleihez, mert ne menjen, üljön itthon, mi vagyunk a családja. Sógornőm is ilyen. Miért eszik anyjáéknál, miért van ott... De már rivalizálásba megy át részéről.
De szerintem a srác meg már pont ez miatt a hozzáállás miatt megy anyjáékhoz, mert ott nyugalom van.
Értem én, hogy otthon is kell lenni, gyerekkel foglalkozni, stb., de könyörgöm, miért ne mehetne, miért ne lehetne ott, miért ne mehetne segíteni????
Én örülök, ha férjem elugrik anyjáékhoz, nem problémázom, ha ott eszik, jó helyen van, segít az apjának...
90%-ig biztos vagyok benne,hogy anyukád tömi a kisfia fejét is,nem csak a hasát.
Én se szeretem ha az anyjáékhoz megy nélkülem párom,mert utána pár napig más.Telebeszélik a fejét hülyeséggel.Után az anyós.Elvettem a kicsifiát.Ennyi a bűnöm.
Úghogy én is inkább azt mondom,azt a kevés szabadidejét ami van,töltse velem és a lányunkkal.
11:01 még
Egyébként meg már a bibliában is benne van,férfi megnősül,onnantól az asszonyhoz tartozik,ő az új családja.
Bibliában ez is benne van.
Tiszteld atyádat és anyádat;
Család a feleség- férj gyerekből áll. Miért a férj már nem gyereke senkinek?
Teljesen felesleges ilyeneken kattogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!