Mert teszi ezt velem anyu? Mért nem enged sehová?
na tehát a szüleim elváltak én anyummal élek és a 7 éves öcsémmel ketten vagyunk és én vagyok a nagyobb .... az a baj hogy anyum eléggé szigorúan vesz engem .... nem azt mondom hogy nem enged el bulizni mert elenged kb. 1 hónapba max. 3X de ennyi vasárnap max. 10 órára itthon kell lennem ha elmentem hétköznap meg nem telefonálhatok többet esténként ... 10 órára le kell feküdnöm én semmi beszélgetés semmi telefon ... volt barátom de távkapcsolataim voltak így nem jelentett ez idáig gondot, de most tetszik nekem egy pasas és nem tudok vele beszélgetni sem jó formán ezert mert anyu nem engedi azt meg . nem engedné szinten , hogy estenként találkozzak vele mert ö aggódik értem hogy nehogy rossz hírem legyen, de SOHA nem volt panasz rám ..... ja meg ilyen hogy több napra elenged valahova a barátaimmal arról meg szó sem lehet ahogy arról sem hogy a barátnőmnél aludjak ....
nem tudom hogy hogy tudnám azt elérni hogy egy kicsit lazábban vegyen mert ez neki sem jó és nekem sem..... :( és én mar 18 lány vagyok ! és a barátaim mar röhögnek rajtam ! :( mit tegyek?
Hát valóban elég zagyva az írásod de a lényeg átjött.
18 évesen tényleg kicsit szigorú, biztos csak félt, mert ismeri hogy mi megy a tini bulikban.
kedves 1-es tanácsot kértem nem hibajavítást
kedves 2-es az a helyzet nálunk, hogy megpróbáltam beszélni vele de semmi előrehaladás sőt , kiabált velem nálunk a testi fenyítés sem akadály úgyhogy már nem tudom mit lehetne tenni... pedig kellene már valamit tenni..... :(
Igazad van kérdező, ez elég nagy szigor. Főleg az hogy nem lehet barátod. Ebbe aztán 18 évesen senki másnak nincs beleszólása, azzal nem tesznek semmi hasznosat a szüleid hogy ennyire óvnak a világtól, mert az ember buktatókon keresztül tanul és fejlődik.
Valamiért nem bíznak ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!