Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam, vagy ennek jobb ha vége lesz? 18L
Ha 5-kor lefeküdt, akkor valóban fáradt. Mért gondoltad, hogy felkel éjszakára? Valószinüleg aludt, ezért nem vette fel. Amikor megébredt, látta, hogy kerested ezért irta, hogy lefeküdt, mert fáradt és aludt tovább.
Nem kell rosszra gondolni.
Hát, ha azt vártad, hogy itt mindenki megsimogassa a kis buksidat, hogy milyen jó, hogy folyamatosan a nyakán akarsz lógni a barátodnak, akkor valóban nem kellett volna ide írnod.
Én kábé naponta egyszer beszéltem a férjemmel, amikor még nem volt a férjem és külön éltünk. Mi a ráknak kell naponta órákat üzizgetni és ki tudja hányszor telefonálni?
Ilyenkor elgondolkodom hová vezet ez a világ amiben élünk, ilyen apró hülyeségek miatt szakítani!? Komolyan mondom ez legyen a legnagyobb problémád az életben. Tipikus hisztis, társfüggő ember vagy.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!