Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Túlreagáltam, vagy ennek jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam, vagy ennek jobb ha vége lesz? 18L

Figyelt kérdés
A barátomtól 150.km re tanulok, ottvagyok egész héten, mi csak hétvégenként találkozunk, péntek estétől vasárnap délig kb, az utóbbi időben rászokott, hogy csak úgy pár ora hosszáig nem képes visszairni, tegnap betelt a pohár, délután 5.kor beszéltem vele, majd lerakta, hogy megy aludni, következőleg este 10.kor írt, hogy "lefeküdt" ,én azt hittem összeesek az idegességtől, mert egyszer sem volt képes felvenni a telefont, ráadásul meglehet terhes vagyok, nem érzem jól magam és egyáltalán nem törődik velem..mit csináljak?az este nagyon kész voltam, nem birom tovább :(

2013. ápr. 19. 07:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Istenem... 5.kor amikor írta megy aludni, én majd csak 9.kor hívtam, hogz mi van már eddig úgy sem alszik, nem vette fel, nem írt vissza, majd 10.kor annyit írt, lefeküdtem, ez ugye nektek normális, én nem ez volt az első eset.De ugylátszik hiba volt ide irnom....
2013. ápr. 19. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha 5-kor lefeküdt, akkor valóban fáradt. Mért gondoltad, hogy felkel éjszakára? Valószinüleg aludt, ezért nem vette fel. Amikor megébredt, látta, hogy kerested ezért irta, hogy lefeküdt, mert fáradt és aludt tovább.

Nem kell rosszra gondolni.

2013. ápr. 19. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát, ha azt vártad, hogy itt mindenki megsimogassa a kis buksidat, hogy milyen jó, hogy folyamatosan a nyakán akarsz lógni a barátodnak, akkor valóban nem kellett volna ide írnod.

Én kábé naponta egyszer beszéltem a férjemmel, amikor még nem volt a férjem és külön éltünk. Mi a ráknak kell naponta órákat üzizgetni és ki tudja hányszor telefonálni?

2013. ápr. 19. 11:08
 14/14 kolosszus22 ***** válasza:

Ilyenkor elgondolkodom hová vezet ez a világ amiben élünk, ilyen apró hülyeségek miatt szakítani!? Komolyan mondom ez legyen a legnagyobb problémád az életben. Tipikus hisztis, társfüggő ember vagy.

26F

2013. ápr. 20. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!