Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibásnak érzem magam. El kellett volna hagynom, vagy még nem késő?
Párommal évek óta együtt vagyunk, én megmondtam neki még a kapcsolat elején hogy frigid vagyok, nem lesz szex, és jobb lenne mást keresnie. Ő mégis erősködött hogy együtt maradjunk, pedig bárkit megkaphatna, tényleg.
Aztán valamelyik nap felhozódott a téma, és mondta mára már ő sem kívánja a szexet, cseppet sem. Én annyit tudtam mondani hogy sajnálom hogy ez lett a vége:S Ő azt mondta Ő is. Ismerem a párom, és éreztem benne hogy hibáztat engem kissé. Jobban tettem volna ha inkább én hagyom el akkor? Nagyon hibásnak érzem magam, hogy belőle is frigid embert csináltam :/ Nem is tudom mire számíthattam volna, és azt se most miért írom ezt a kérdést, csak már nem tudom mi lenne a jó döntés..szeret, szeretem, de ez így nem oké :(
Nevetséges,mennyire azon sakkozol,hogyan dobathatnád ki magad.
Szakíts és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!