Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hibásnak érzem magam. El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibásnak érzem magam. El kellett volna hagynom, vagy még nem késő?

Figyelt kérdés

Párommal évek óta együtt vagyunk, én megmondtam neki még a kapcsolat elején hogy frigid vagyok, nem lesz szex, és jobb lenne mást keresnie. Ő mégis erősködött hogy együtt maradjunk, pedig bárkit megkaphatna, tényleg.

Aztán valamelyik nap felhozódott a téma, és mondta mára már ő sem kívánja a szexet, cseppet sem. Én annyit tudtam mondani hogy sajnálom hogy ez lett a vége:S Ő azt mondta Ő is. Ismerem a párom, és éreztem benne hogy hibáztat engem kissé. Jobban tettem volna ha inkább én hagyom el akkor? Nagyon hibásnak érzem magam, hogy belőle is frigid embert csináltam :/ Nem is tudom mire számíthattam volna, és azt se most miért írom ezt a kérdést, csak már nem tudom mi lenne a jó döntés..szeret, szeretem, de ez így nem oké :(

2012. aug. 17. 23:59
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

De tudom hogy legbelül zavarja hogy nincs, a barátainak is dettó komoly kapcsolatai vannak, és elmondják hogy milyen jó a bnőjük az ágyban is, és ő meg csak bólogat...

És amikor fekszünk az ágyban, és filmezünk, nem történik semmi, szinte selejtesnek érzem magam hogy miattam szenved, és amikor a filmben szexjelenet van, ő is kicsit kínosnak érzi..oylan rossz minden így:S

2012. aug. 18. 00:20
 12/43 anonim ***** válasza:

És komolyan semmi késztetést nem érzel a szexre?Bocsi, én ezt nem tudom elképzelni. Egyáltalán-ha épp engedi/engedné- lesz*pnád? Csak mert én pl imádom kényeztetni a párom még akkor is, ha én épp nem kívánom vagy épp nem lehet a piros betűs napok miatt.

20N

2012. aug. 18. 00:24
 13/43 A kérdező kommentje:
nem, szinte gyűlölöm a szexet
2012. aug. 18. 00:24
 14/43 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ezt kell mondanom, de szerintem hibás vagy. Lehet, ő azt mondta, vállalja a frigiditásodat, de ő nyilván nem tudta felmérni, hogy ez mivel jár, és talán nem is hitte el igazán, hogy frigid vagy, vagy pedig bízott benne, hogy idővel megváltozol. Te viszont végig képben voltál, tudtad, hogy ez az állapot mit jelent, és mik a következmények. Ha korrekt akarnál lenni, egyáltalán nem vállalnál párkapcsolatot olyannal, aki szeret szexelni. Vagy keress valakit, aki szintén frigid, vagy vállald az egyedüllétet.
2012. aug. 18. 00:25
 15/43 A kérdező kommentje:
14 én is gondolkoztam h keresek egy impotens pasit, akinek már kedve sincs rá, vagy tényleg inkább egyedül vagyok, de tudja h emiatt hagynám el, és hallani sem akar szakításról..próbáltam azzal is h megutáltatom magam, de átlátott a szitán, é mondta h felesleges...:S
2012. aug. 18. 00:27
 16/43 anonim ***** válasza:
0%

Tény, hogy nem lehet rád erőltetni a szexet, de te se várd el tőle, hogy lemondjon róla.

Bocs, de igenis hibás vagy ha még csak egy kis cuppogtatásra sem vagy hajlandó annak érdekében, hogy a szerelmednek(?) ne kelljen a te problémád miatt szenvednie.

20N

2012. aug. 18. 00:29
 17/43 anonim ***** válasza:
Egy valamit nem értek. Aranykalitkában tart, hogy nem tudsz szakítani? Jobb lenne neki is, még ha most még nem is látja be. Összepakolsz és mész.
2012. aug. 18. 00:30
 18/43 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt. Nem betegesen ragaszkodik hozzám, csak nagyon szerelmes, természetesen mint én is belé.Tudom róla hogy nem szexcentrikus, de férfiból van tény, és tudom róla hogy egy idő kell, de biztos jobb lenne mással. De ő erről hallani sem akar..
2012. aug. 18. 00:33
 19/43 anonim ***** válasza:
Akkor sok mindent nem tehetsz.
2012. aug. 18. 00:39
 20/43 anonim ***** válasza:
"Hallani sem akar" Nana! Ne őt tedd teljes egészében felelőssé a kialakult helyzetért!
2012. aug. 18. 00:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!