Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hibásnak érzem magam. El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibásnak érzem magam. El kellett volna hagynom, vagy még nem késő?

Figyelt kérdés

Párommal évek óta együtt vagyunk, én megmondtam neki még a kapcsolat elején hogy frigid vagyok, nem lesz szex, és jobb lenne mást keresnie. Ő mégis erősködött hogy együtt maradjunk, pedig bárkit megkaphatna, tényleg.

Aztán valamelyik nap felhozódott a téma, és mondta mára már ő sem kívánja a szexet, cseppet sem. Én annyit tudtam mondani hogy sajnálom hogy ez lett a vége:S Ő azt mondta Ő is. Ismerem a párom, és éreztem benne hogy hibáztat engem kissé. Jobban tettem volna ha inkább én hagyom el akkor? Nagyon hibásnak érzem magam, hogy belőle is frigid embert csináltam :/ Nem is tudom mire számíthattam volna, és azt se most miért írom ezt a kérdést, csak már nem tudom mi lenne a jó döntés..szeret, szeretem, de ez így nem oké :(

2012. aug. 17. 23:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Azt a linket, amit az egyik válaszadó küldött mindenképpen olvasd el. Mi lenne, ha elmennél egy szexuálpszichológushoz és megpróbálnád kezeltetni magad? Lehet, hogy aszexuális vagy tényleg, de az is lehet, hogy végül sikerülne megtalálni a frigiditásod okait és ez lenne a legjobb megoldás ebben a kapcsolatban. Ráadásul ha egy ilyen terápiát megpróbálsz, az a lelkiismeret furdalásodon is segít, hiszen végre te is tehetné valamit az ügy érdekében.

Amúgy pedig a párod egy önálló, döntésképes ember, tehát ha ő így döntött, hogy veled szeretne lenni, úgy, hogy az elején figyelmeztetted, akkor fogadd el a döntését és ne próbálj meg szándékosan fájdalmat okozni neki, azzal, hogy rá akarod venni, hogy elhagyjon, vagy te akarod elhagyni... (de persze az ő döntése nem azt jelent, hogy akkor te meg sem próbálhatnál tenni a frigiditásod ellen)

2012. aug. 18. 00:58
 22/43 A kérdező kommentje:

Ezt a cikket már nagyon, nagyon rég elolvastam...

A frigiditásom oka pedig h képtelen vagyok az orgazmusra. De ez egy másik történeti szál, nincs sok köze ehhez.

2012. aug. 18. 01:01
 23/43 A kérdező kommentje:
Csak szörnyen érzem magam, hogyha belegondolok, hogy más párok a takaró alatt filmezés közben nem a filmet nézik, mi meg igen, és még azért a szíve mélyén ő sem filmet nézne...
2012. aug. 18. 01:03
 24/43 anonim ***** válasza:
És miért olyan fontos az az orgazmus? Szexelni akkor is jó, ha nem élvez el az ember.
2012. aug. 18. 01:10
 25/43 anonim ***** válasza:

"A frigiditásom oka pedig h képtelen vagyok az orgazmusra. De ez egy másik történeti szál, nincs sok köze ehhez."

Hát már hogy ne lenne köze?? Mondjuk úgy tényleg képtelen vagy az orgazmusra, ha elzárkózol a szex elől. A kérdés már csak az, hogy azért "gyűlölöd" a szexet mert nem tudsz ellazulni, ezáltal nem vagy képes az orgazmusra vagy mert tényleg aszexuális lennél, vagyis nem indít be semmi?

2012. aug. 18. 01:14
 26/43 A kérdező kommentje:
Egyszerűen beleuntam az évek alatti sikertelen próbálkozásba. De mindig is ilyen voltam. Más 15-16 éves lány már alig várta h túl legyen az elsőn, én még csak pasi után se kutattam.Jobban érdekelt a tudomány, a játékok, a foci... Aztán mégis megtaláltam a társam, de a szex az ilyen defektes lett velem, sajnos. De ez tényleg más sztori
2012. aug. 18. 01:17
 27/43 anonim ***** válasza:
Igazából nem más sztori mert máris kiderült,hogy nem vagy frigid csak rossz tapasztalataid voltak és nem akarsz megint csalódni, így inkább kiiktatod a szexualitást az életedből. De mint látod, időről időre visszaköszön. Szóval akkor most mindenféle ferdítés nélkül, mert az újabb információk alapján nekem az jönne, hogy szeretnél egy jót szeretkezni, kielégíteni a párodat és elérni az orgazmust csak az eddigi tapasztalatok alapján inkább kiiktattad mert így nem csalódhatsz, tényleg nem akarsz a pároddal szeretkezni?
2012. aug. 18. 01:32
 28/43 A kérdező kommentje:
Tényleg nem akarok, tettszik külsőre, persze, a leghelyesebb srác akit láttam valaha is, de nem is gondolok olyanokra hogy összegabalyodnánk, vagy bármi ilyesmi. Amúgy hogy meg még sosem volt orgazmusom, mára már nem érdekel, elfogadtam, sok nő van így ezzel
2012. aug. 18. 01:34
 29/43 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk szomorú. Mármint, hogy lemondasz az intimitásról, a szeretkezésről és az orgazmusról mert régen sem volt benne részed. :/
2012. aug. 18. 01:40
 30/43 A kérdező kommentje:
nem lemondok, nincs rá igényem:s ha változtathatnék, változtatnék..:S
2012. aug. 18. 01:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!